The best place

Ligger på gräset på Enavallen och kikar på älsklingen som tränar. Vilken latmask man känner sig som.. Är så sjukt träningssugen, speciellt när jag kom in här på Enavallen, ett av mina favoritställen ever!

Innan så var vi och köpte en säng, den var helt underbar. Den kommer vi att sova sött i Zzzzzz. Det är mycket som måste inhandlad nu. Utöver säng så behöver vi soffa, soffbord, TV, tv-bord, sängbord, mattor, lampor mm. Denna månaden kommer det att shoppas brutalt :-) vi kommer även att rusta den nya lägenheten lite grann, så det kommer bli ett stort projekt. Jag längtat tills allt är klart och vi kan flytta in i vårat nya place!!

Ikväll ska vi ut på landet till mamma och pappa och mysa. Ska bli skönt.
Ha en fin helg!!

Sugar Crush

Hej Svejs!
Tänkte tipsa om ett fint och somrigt nagellack som jag köpte från Isadora. Candy Crush heter det och finns i massa fina och somriga färger. Det glittrar/skimrar lagom mycket och är lätt att måla på. Jag köpte färgen "Coral Crush" och målar det över ett vanligt oranged nagellack som jag hade som underlack. Blev superfint!
Blev sugen på färgerna "Love Crush"och "Candy crush" också :-)
 
 

Operation - check!

Svampen finns inte bara på Stureplan och i Örebro...

I morse åkte jag och A till Eskilstuna för att operera min fot på Specialistcenter Scandinavia. Jag var väldigt nervös och orolig på vägen dit. Skulle det göra ont? Hur skulle det kännas att sövas? Många frågor cirkulerade i huvudet. Men när jag kom fram så släppte den mesta nervositeten p.g.a att jag blev mycket väl omhändertagen först av en glad receptionist och sedan av gulliga sköterskor och narkosläkare som noga förklarade vad som skulle hända. Och sedan var ju doktor Eriksson väldans trevlig såklart :-) Hans lugn gjorde mig lugn.
 
Först fick jag byta om till de schyssta kläderna du ser på bilden, dvs svampmössa, långrock och tubsockor,
- jag har känt mig snyggare, hehe ;-) Sedan kom Thomas in och visade vart han skulle skära och vad han skulle göra, och sen fick jag en liten kanyl i armväcket som jag sedan skulle få narkosmedlet genom. Jag som har lite svårt för sprutor tyckte ändå att det knappt kändes, så det var skönt. Första skräcken avklarad. Jag har väldigt tydliga kärl som tur är, så det behövdes inte letas runt nåt. Efter det fick jag gå in i operationsrummet och lägga mig i en skön säng med fluffigt täcke och kudde, och dom kopplade på lite slangar, EKG och en klämma på fingret, så att dom skulle kunna kolla hur jag sov. Dom sprutade in lite medel och allt började bli lite segt och snurrigt, och så fick jag andas lite syrgas. En sköterska klappande mig på armen och jag la mig på sidan. Efter det sa dom bara att nu får du sova, och jag kommer inte ihåg ett smack, utan vaknade sedan av att jag var opererad, gipsad och klar, lyckligt ovetande om allt grötande och sågande som hade gjorts i min fot :-) Jag är glad att man får vara sövd under såna här ingrepp... 
 
När jag vaknat fick jag te och kaffe, och mådde hyfsat bra på en gång. Jag hade tagit tabletter innan mot smärta och illamående, så jag klarade mig ifrån att må illa, jag som annars har ganska lätt för det. Inte hade jag så ont heller, förutom lite lätt dunkande i foten. Thomas kom in och berättade att operationen gått bra, och sen hämtade han A, som satt med mig tills jag piggnat till och fick åka hem. 
 
Sedan vi kom hem har jag legat i soffan och halvsnoozat, varit lite trött och seg. Jag äter smärtstillande så jag har inte speciellt ont, förutom i baken där jag har sjuk träsmak. Den kommer bli platt av allt sittande känns det som. Time for squats när jag är hel igen :-) Annars mår jag helt ok, men det blir ju inget hjulande idag om man säger så...
Jag har inte riktigt blivit vän med kryckorna än, men det är väl bara att get used to it... Svårt att ta sig fram annars, även om jag är rätt bra på enbenshopp hehe.
 
Nu ska jag och A snart kolla på våran favvoserie som går på 1:an i sommar - Bates Motel.
Läskigt som attan, kolla om du vågar ;-)