Borzov och intervaller

I måndags kväll var det VIP invigning på nya intersportbutiken i Enköping och jag jobbade. Det kom otroligt många shoppingsugna och kön ringlade sig lång i den stora butiken. Det blev en riktig succe-öppning och vi var nöjda men trötta vid stängning.

I tisdags var jag tillbaka på Bosön och köttade borzovhopp med A. Vi laddade på ordentligt och körde ett av Thomas värsta pass i historien - insane fucking pain - passet! Jäääääävlar vad jobbigt det är! Men vi tog oss igenom passet levande och var sjukt nöjda efteråt! Jag var speciellt nöjd eftersom jag vann avslutande 400m enbenshopp (200m på vänster och 200m på höger).

Igår, onsdag, sprang jag intervaller. 2x5x 120m med 1min vila och 5 min setvila. Det är också ett ganska jobbigt pass men igår gick det bättre än förra veckan och tiderna går neråt. Jag sprang även i lättviktsskor nu och foten mådde bra trots det. Jätteskönt att vara ett steg närmare spikskor :-)

Hektisk helg

Tjooohooo!

Nu är det full fart och dagarna planeras noggrant för att hinna med allt jag måste. Hela helgen har jag jobbat på Intersport och där jobbas det för fullt för att få allt klart tills den nya butiken öppnar i morgon, då vi har VIP kväll, och på tisdag morgon öppnar butiken på riktigt.

I lördags kväll var alla i personalen kvar i butiken och vi fick god middag där. Så det blev en riktig heldag med jobbet. Då hade jag som tur vilodag från träningen så det gick ju bra.

I fredags blev det gym och idag var jag, pappa och Mattias i Västerås och köttade med Lasse. Så roligt att pappis hänger på och tränar! ❤ Han är riktigt stark och seg han, min pappa. Först cyklade han 50 min och sedan körde han medicinboll och lite andra övningar med mig. Grym!

Själv sprang jag roliga intervaller med bla Patrik och Richard. Vi sprang 200mx2, 150x2,100x2 och 60x2. Härligt pass då jag kände mig både stark och snabb. Efteråt körde jag lite medicinboll och stabilitetsövningar. 


Kvällen avslutades med mammas goda mat och Mästarnas Mästare, favoritprogrammet :-)

I morgon åker jag till Västerås för tidig träning, för att sedan jobba på VIP-kvällen och efter den åka hem till hjärtat på Lidingö. Miss him!! <3

Stronger than yesterday