Long time no see

Här har det inte varit mycket aktivitet på senaste tiden.
Jag har haft fullt upp med jobb, träning och annat smått och gott. Jag kan ju börja med en uppdatering av krångelfoten. Först blev den superdålig när jag vilade några dagar. Sedan har jag träffat en doktor som sa att det inte är en bristning i den i allafall (jippi) men han röntgade den för att han trodde att jag kanske hade massa benpålagringar och knölar som tryckte på hälsenan som han ville såga av. Men det hade jag tydligen inte.. Så nu ska jag testa stötvågsbehandling och se om det hjälper. Jag ska börja med det på onsdag, så håll alla tummar och tår och be en liten bön för att det ska hjälpa :-) Igår och idag har hälsenan av någon anledning fått för sig att jobba med mig, och inte mot mig som den senaste månaden, och jag har fått in 2 bra "sprintpass". Ett med gummiband och löpning på stället, och ett idag på mjukmattor med hög frekvens. Det kändes bra! Även små framsteg är framsteg, happy :-D
 
På jobbet är det full fart med allt möjligt. Jag har fått en superfin jobbarbil som jag ska åka runt med i sommar som det står Sverigestafetten på :-) I morgon drar jag till Tylösand på Bootcamp, det ska bli kul och spännande. Det har blivit mycket jobb och lite fritid, därav bristen på inlägg. Men jag kommer nog snart in i allt lite bättre och får en rutin i min nya vardag. Så då kanske det dyker upp inlägg lite mer frekvent.
 
På lördag fyller min älskling år, så då ska vi fira honom och vi ska bo över i pappas jobblägenhet på Söder. Mys! På frågan vad han helst av allt vill göra på sin födelsedag så svarade han "kolla på diamond league" haha, så det blir mys med god mat och friidrott i helgen :-) 
 
Over and out - nu är det sovdags!
Fina jobbarbilen och en överaskning från Dani - en superfin bikini från Victoria Secret! TACK <3
Min sötis och en bild från "ätardagen" på A´s portion :-)
Bilder från gårdagens pass. Trött men glad efteråt.

Abs of steel

 
Schyssta abs till beachen i sommar? Kör lite bålstyrka!

Borzovhopp

Jag skriver ju ofta att jag har kört hoppstyrka och borzovhopp på träningarna. För er som inte vet vad det är för något, och vill kanske testa själva, så kan ni kika på videon nedan. Det är riktigt bra styrkeövningar för låren och rumpan :-)