Höstlöv och löpning

Den vackraste delen av hösten är här! Jag älskar denna tiden på året när alla löven blir så vackert röda och gula. Det är perfekt promenadväder, och promenader har det blivit många av de senaste veckorna. Nu har jag faktiskt fått stegra promenaderna till att lägga till 4 x 2min jogg med 1 minuts gång mellan löpningarna.
H A P P Y! Äntligen löpning, som jag har längtat. Nu är det i och för sig bara lite jogging, men ändå...
Im gettin there! 
 
Andra fördelar med denna årstid är att man får ta på sig en halsduk, höstjacka och boots, kura ihop sig i soffan med en kopp te och en bok eller nån bra film och tända MASSOR av ljus. Love it! Å det är precis vad jag ska göra nu, alltså kura ihop mig i soffan med massa tända ljus, lite te och godis (filt behövs inte för det är typ bastu i vår lägenhet, men men, snart kanske det blir svalare här och man får ta fram filten) och kolla på Wallander. Äkta söndagsmys ♥
 
Nu blickar jag fram emot en spännande och rolig vecka. Livet är underbart!
Ta hand om er finisar!
 

Date

 
Igår kväll var jag och älsklingen på date med middag och bio i Heron City. Vi såg en riktigt bra film (för er som gillar skräckisar rekomenderas den verkligen!). Det hette The Conjuring och var helt i min smak med hemsökta gamla hus, mycket spänning, läskiga leksaker, baserad på en sann historia och mystiska barn, och framför allt inget splatter (ogillar skräckfilmer där det enbart splattas blod hela tiden). En riktig toppenkväll med världens bästaste helt enkelt :-)
 
 
Tidigare på dagen var vi ute och kikade på Lidingöloppet. Jösses vilket lopp! Jag har aldrig sett det live förut och det var en mäktig upplevelse att se de tusentals löparna springa förbi. Vi blev grymt imponerade av alla som tog sig igenom loppet, men framförallt av de som sprang allra fortast, vilket tempo de höll! Helt galet!! Jag och A cyklade runt på ön för att se löparna på olika ställen, men det var knappt att vi hann fram med cykel för de sprang så snabbt :-)
 
 
 

Time for reflection

Såhär fint var det ute i morse när jag tog en morgonpromenad. Balsam för själen :-)
Nu sitter jag och myser med en kaffekopp i soffan och kollar på nyhetsmorgon och planerar dagens träning. Det blir överkroppsstyrka och sedan ett pass med sjukgymnasten Britta på eftermiddagen.
Have a great day!