#Hejasverige


Vinkade av A igår då han åkte till Helsingfors för att tävla i Finnkampen. Heja älskling! Å Heja Sverige! Efter första dagen leder både herrarna och damerna, bra jobbat allihopa! 

Jag satt som klistrad framför tv:n här hemma ikväll och tuggade nervöst på godisbitarna när jag tittade på de spännande tävlingarna. Det som imponerade mest var Erica Jarders grymma resultat (och vinst) i längdhoppet och Elise Malmbergs "spurt" på 400m häck. Sedan var det härligt att se tjejenas trippel i 800m efter smart taktiklöpning. Mina träningskompisar gjorde bra ifrån sig och tog båda fjärdeplatsen på bra resultat i kylan, härligt Mollan och Hanna! I morgon springer Madde häck också, team Robertsson är väl representerat :-) Allra mest pirrig är jag såklart i morgon klockan 15 då A hoppar längdhopp. Längdkillarna är tippade 6-16 så dom kan bara göra bättre! Lycka till baby! #krossafinnen #hejasverige #hållertummarochtår 

Nadja kom förbi ikväll och åt godis med mig. Då ser det ut såhär: 
Man tänker ju direkt att hon kanske inte tyckte om godisen och att hon tar en ny, men bitarna blir mindre och mindre och efter ett tag har hon hamstrat i sig alla smulor. Så himla roligt! Någon annan som äter godis såhär? 
Själv kör man den lite mer glupska stilen och oavsett hur stor godisen är så stoppar man in hela i munnen och man kan knappt tugga, får lite kväljningar, dreglar och sätter nästan i halsen när man sväljer. 
Nadjas stil kanske är bättre ändå....? ;-)

Materiell lycka


Fick just hem min nya iPhone ❤️️ I love it! Nu ska jag pyssla ihop den bara hehe.. :-) 

Update flera timmar senare: Nu har jag fått igång den, Yayyy! Det är faktiskt inte så att jag är obotligt oteknisk, utan min dator kraschade mitt i allt och ville inte starta på hela kvällen, trots alla trix jag provat. Tror helt enkelt att min gamla MacBook har dött. Därav fem timmars jobb på något som ska ta typ fem min... Hursomhelst så känner jag mig grymt nöjd med den. Wiiii!

Vilan har börjat - normie life

Det känns lite märkligt att starta vilan när man är i toppform och inte alls känner sig "färdigtävlad" för säsongen. Men så blir det i år. Trots att jag har tävlat ganska mycket så känner jag fortfarande ett enormt sug efter att prestera mera. Det kanske är för att jag har missat två år av tävlande som det är svårt att tillfredställa min tävlingshunger, vad vet jag? Men hungern finns här, och det är med stor vilja och motivation jag ser fram emot att börja grundträna i höst för första gången sedan 2011. Det känns helt fantastiskt att ha fått persa i min första säsong back on track, men jag känner att det finns så mycket mer som bara måste få komma ut snart :-) Men det får vi vänta med till inomhussäsongen. Då kommer jag vara mer taggad och vältränad än nånsin.
Något jag känner mig väldigt tacksam och glad över är att få börja träna "på riktigt" nu när grundträningen snart sätter igång. Kollade på bilder från augusti 2012 och augusti 2013, och båda åren har jag haft boot, och alltså har jag fått lov att börja med rehab de första månaderna på hösten innan jag kunnat springa som vanligt. Nu är jag hel och frisk när grundträningen börjar och det känns helt fantastiskt! 
Innan den hårda träningen drar igång så ska min lilla kropp få vila en sväng. Hur länge det blir beror på hur länge det går innan jag får damp och klättrar på väggarna... Till i morgon typ haha.. Nä då, denna vecka ska jag faktiskt ha helvila, och i träningsväg så är ett möte med coachen om höstens träning det enda som är planerat.
Alltså en äkta normie-vecka med Idol på kvällarna, crunchy till frukost, slippa få panik varje gång någon hostar på bussen (rädslan att bli sjuk) och fluffigt hår (för att jag faktiskt hinner fixa det på morgonen när jag inte tränar :-)
När vi var i Hälsingland i helgen fick vi se de omtalade trapporna och sandbackarna i Orbaden som Coach Thomas tränade i när han var aktiv. Då blev man grymt sugen på grundträning, köttning, spyor och tårar ;-)
Vem vill springa i Orbadens sandbacke med mig?
Sandbacken är tydligen bara uppvärmning enligt Dr. Eriksson :-) Sedan är det trappor. Ca 150 steg.
Verklighetens Dr. House är taggad haha

Andreas blev också lite sugen på köttarträning.