Årets sista träning

Årets sista träning är avklarad, för att i morgon har vi vilodag. Det behövs (tycker mina ben iallafall). Idag körde vi styrka på förmiddagen; frivändning, benböj och ryck. Det kändes jättebra faktiskt med ett tangerat pers i ryck och bra känsla i frivändningarna. 
På eftermiddagen var det hoppstyrka med lite tester. Även där blev det lite pers, för min del i femsteg och i stående längd. Så himla skönt att känna att man är bättre än någonsin. 
Ikväll åt vi sushi till middag, så himla gott! Vi satt vid bordet bredvid Bernt Johansson, så himla random haha. 
Nu är jag supertrött och ska pallra mig i säng, för i morgon är det nyårsafton wihoooo, och då vill man ju vara pigg. Vi firar den sista dagen med att åka till stranden. Ha en riktigt härligt nyår! Nyårspussar! 

Varmaste dagenÄnnu en härlig träningsdag här i Stellenbosch skrivs in i träningsdagboken. Det var den varmaste dagen hittills och man svettades flera liter under passen. På förmiddagen hoppade vi längd och sprang ansatser. Riktigt kul pass där flera av oss satte träningspers med kort ansats. Det känns ändå som att vi har mer att hämta om vi får lite go medvind nästa gång :-)

På eftermiddagen körde vi kulkast och bål. Även här haglade persen in, och de som inte persade i kulkast fick inte äta middag på Wine house (bästa stället!). Tur att alla persade! Det var tyvärr fullbokat ikväll men vi har bokat bord till den 1:a januari. 
Jag har råkat bränna axlarna fast jag smort in mig toknoga, så i morgon ska jag hålla mig ifrån solen. Vi har styrka inne i gymmet i morgon som tur är för mina stackars kräftaxlar... 

Vi hittade en grymt bra köttrestaurang där vi åt middag ikväll. Oxfilé och dryck för 130-140 svenska kronor. Kan man annat än att älska detta land? 😊

Vila och vingård


Idag hade jag och Andreas vila, så vi startade dagen med lite poolhäng. När vi kände oss lite lagom brända så promenerade vi iväg till en vingård som heter Lanzerac och käkade lunch och gick på vin-och-choklad provning. Maten var helt fantastisk och personalen lika så. Jättemysigt och fint ställe. 
Promenad.
Framme!Vindruvor.
Jag.Fint!
Vin och choklad.

Nu ligger vi och chillar lite och ska möte upp resten av gänget om en halvtimme för att gå och äta. Haha det låter som att vi bara latar oss och äter, men i morgon kör vi hårt igen med dubbelpass :-) 
Puss å kram från Afrika