I need sunshine!


Idag är det sista dagen i februari, så i morgon börjar vårmånaden mars. Det känns skönt att säga ordet vårmånad. Idag är det fruktansvärt grått och dimmigt, och jag satt och bläddrade lite bland mina bilder på telefonen och hittade denna bild från Sydafrika. Då saknade jag solen ännu mer. Tänk så mycket solen gör. Snart kommer vårsolen äntligen att titta fram här hemma (hoppas jag) och människor kommer ta sina kafferaster utomhus i lä nånstans och suga i sig de första vårsolstrålarna. Det är en härlig känsla. Just idag får jag nöja mig med att drömma mig tillbaka till Sydafrika-solen och proppa i mig lite D-vitamin :-)

I morse körde jag ett gött pass med motståndslöpning på Bosön. Jag sprang några lopp med släde och sedan avslutade jag setten med ett lopp utan. Skön känsla i sista när man springer utan vikt. Jag avslutade passet med lite tekniklöpningar där jag försökte att ligga lite högre i löpsteget. Nu ligger jag hemma i soffan och planerar lite inför helgen/framtiden/träningsläger och laddar inför pass 2. Ha en härlig fredag!
Taggar: Bosön, Malin Marmbrandt, motståndslöpning, släde, träning;

Lunch och fika med Bellis


Igår var jag inne i stan på lite ärenden, och efteråt mötte jag upp fina Bellis för en lunch och en fika. En riktigt mysig eftermiddag!! Tack gumman!

På kvällen tränade jag styrketräning med min styrkecoach Bubben. Vi fick träna ryck för första gången. Det är riktigt svårt när man inte är van att ha stången på raka armar. Vi körde på lätta vikter men väldigt många repetitioner så det blev jobbigt iaf :-) Jättekul pass! 


Längdhopp

Idag är en glad dag :-) Det är nämligen dagen jag längtat efter i drygt 700 dagar... Dagen då jag kunde hoppa längdhopp igen.
 
Jag började med några ansatser och därefter lite lätta löphopp ut i gropen. Sedan kortade jag ner ansatsen till ca 14m och gjorde några hopp med landning!! Jag hoppade med jumpaskor, men det var sååå himla kul! Vilken härlig känsla i kroppen. Och det bästa av allt: Inget gjorde ont!! Jag kan inte ens tänka mig hur glad jag kommer vara den dagen jag står på ansatsbanan på min första tävling, men nu känner jag verkligen att den dagen kommer inom inte alltför lång framtid. One day closer until I get to compete again... :-)
 
 
Taggar: Längdhopp, Glädje,;