I Norrland :-)Hej! Här kommer en hälsning från Norrland. Jag flög hit tidigt i morse, och har haft en härlig dag här i Umeå. Det började med en låååång kaffefika i lobbyn med Malin&Tim i väntan på att våra rum skulle bli klara. När vi sedan fått dom och packat in oss i rummen så kilade vi ner på stan och åt en smarrig lunch på Vezzo, en norrländsk piratkopia av Vapiano. Riktigt god mat! Efter lunchen blev det lite mer kaffe, innan vi begav oss till arenan för ett lätt träningspass.

Banorna såg riktigt fina och fräscha ut, redo för oss att komma och hoppa långt hihi! Kroppen kändes bra i det härliga vädret och alla är väldigt taggade och laddade. Nu köööööör vi! BOS :-) Daniella och Aimee kom ner till arenan och hälsade på oss på träningen. I morgon får vi träffas lite mer. Hon har växt massor på bara tre veckor sedan sist jag träffade henne. Stora lilla tjejen! 

Nu har vi varit och käkat lite middag och chillar på hotellrummet. A tävlar redan i morgon så det blir en tidig kväll. Jag ska också upp ganska tidigt för jag har en radiointervju på morgonen. Direktsändning i Sveriges radio Västmanland runt 8.40 tror jag. På tal om intervjuer så skickade mamma detta till mig idag: 
Nu ska vi chillaxa. Ha en fin kväll!
Taggar: Umeå, friidrotts-SM;

Mot Ume

Hej i hettan!
Hur mår ni? Har ni dunstat bort?
Det har jag nästan. Man som svettas som en gris när man tränar i den här värmen. Men jag klagar absolut inte, jag älskar´t! Det enda som är jobbigt är att hinna med och dricka. Jag är ganska dålig på att dricka mycket och får lätt huvudvärk när det är sån här värmebölja. Men men.. det går ju att lösa :-) Det gäller bara att komma ihåg att dricka mycket och ofta. 
Nu är väskan packad och jag ska snart skutta i säng. I morgon bitti flyger jag nämligen till Umeå för att tävla i SM i helgen. Det ska bli superkul och jag ser verkligen fram emot helgen! Jag gjorde mitt sista riktiga träningspass idag och det gick helt ok, så nu kan man inte göra så mycket mer än att sova bra, äta bra, vila och bara jogga lite lätt och TAGGA JÄRNET!! :-) 
Mitt mål med helgen är att bli såhär glad :-)
Gonatt med er!

Genrep
Igår åkte jag och A till Västerås för en resultattävling i längdhopp som ett litet genrep inför SM. Mollan, Leffe och Alice kom också dit från Lidingö, och 4 till Västeråsare. Det var grymt varmt men det var go stämning i det lilla längdhoppsgänget. Vindarna var lite knepiga och jag kom inte riktigt rätt i ansatsen, men det blev 6,08 iaf. Helt ok! Hade ett övertramp som kändes bättre så jag hoppas att det är den känslan jag får med mig till Umeå. 

Vad som var allra roligast under gårdagen var att mina kära A äntligen var tillbaka i längdhoppsgropen. Comeback efter dubbla höftoperationer och det gick hur bra så helst! Så himla glad för din skull älskling! 

Efter tävlingen åkte jag, A och Mollan till ett bad i Västerås och det var sjukt skönt i vattnet. Vi käkade lunch i hamnen innan vi for vidare mot Enköping. Där packade vi ihop våra saker och tog en fika i Enköpings hamn innan vi rullade tillbaka till Sthlm :-) En riktigt härlig dag med 33-gradig värme!