Plötsligt händer det!!


Åh! Jag vet inte var jag ska börja. Gårdagen var helt fantastiskt rolig. Jag, Andreas, Mollan och Hanna åkte tillsammans från Lidingö till Gävle och Gefle Games. Det blev en kiss-och-kaffepaus i Månkarbo typ in the middle of nowhere :-) 
Sedan kom vi fram till ett härligt sommarvarmt Gävle och alla var riktigt taggade. Jag och Mollan var först ut i kvinnornas längdhoppstävling. 
Jag inledde med övertramp, ett ganska dåligt hopp. Hopp nummer två var 6,08, och i tredje kom 6,11. Inget av dessa hopp kändes direkt jättebra, så det fanns mer. Fjärde hoppet blev också ganska dåligt och det blev nån slags blandteknik (jag bytte hoppstil förra veckan) av min gamla och nya stil. Men i femte fick jag äntligen på det och det var lååååååångt, MEN övertramp... Det längsta hopp jag någonsin gjort. Inte mycket tramp heller.. Typiskt! Inför sjätte hoppet låg jag tvåa, Mollan hade persat med 6,27 i femte omgången. Jag tänkte att det skulle bli pers för mig också om jag bara inte trampade över. Speakern var väldigt med i tävlingen och satte igång publiken och jag blev taggad till tusen. Nu gällde det! Jag sätter fart mot gropen och det känns i hoppet att det blev riktigt bra. Nervöst kollar jag mot flaggfunktionären, vit flagg!! Yes!!! Det är låååångt! Innan jag ens sett måttbandet börjar jag studsa glädjehopp längs hela upploppsrakan :-) 6,31 kommer upp på resultattavlan!!! Äntligen!!! Jag har känt så länge att detta funnits i kroppen men inte fått ut det, men nu släppte det äntligen och det känns som att det finns mer! 
I ren eufori sprang jag iväg till 100m-starten och persade med 40/100 i loppet :-) Så himla bra dag! Mollan tokpersade också på 100m och Hanna nästpersade och gjorde ett bra årsbästa! Strax efter så persade Madde på 100m häck. Vilket gäng vi är! 


Igår hände det ännu en fantastisk sak. Andreas gjorde sin comeback efter dubbla höftoperationer i höstas, och som han gjorde det! Han vann 100m över flertalet duktiga sprinters och han persade med 20/100 och på 200m persade han med 1,3 sekunder! Jag är så himla glad för hans skull och en sån himla stolt flickvän. I love you to the moon and back!! 

Det blev alltså fyra pers av fyra möjliga till familjen Otterling/Marmbrandt. Gött mos! BOS!
Taggar: Gefle games;

Kommentarer :

#1: AL

ÅH va härligt och se att ni "är med på banan" Grattis till DIG och A KRAAAAM

Svar: Tack så mycket!! Ja nu är vi verkligen back on track! :-)
Malin Marmbrandt

skriven
#2: Mamma

Vilka härliga bilder!!!!!! Grattis till alla men mest grattis till dig stumpan!!!!!

Svar: Tack bästa mammis!
Malin Marmbrandt

skriven

Kommentera inlägget här :