Bästa fredagen

Igår var det en helt underbar dag. Den började med ett kul hoppass på Bosön tillsammans med Malin, Hanna och Ulric. Sen åkte jag hem och duschade innan jag och A åkte till Elfviks gård och fikade och njöt av det fina vädret. Sjukt mysigt ställe, och det ligger bara 10 min hemifrån oss. Ett supergulligt litet cafe nära vattnet och med massa söta djur runt omkring :-) Dit kommer vi åka fler gånger. 
På eftermiddagen drog vi till skogen och joggade och letade upp en fin backe. Där sprang jag 6 x 100m halvbrant backe och sedan 4 x ca 25m superbrant backe. Så skönt att träna lite i skogen och få miljöombyte. På kvällen handlade vi mat och åkte hem och gjorde hamburgare. Smarrigt! En riktig toppendag helt enkelt :-)

Härliga tulpaner


Igår köpte vi lite härliga tulpaner. Jag blir alldeles glad varje gång jag ser dom. Så våriga och fina! Tänk att små blommor kan göra så mycket för ett hem. 

Bullbak och karamelliserade popcorn

Hemma hos oss pågår det för tillfället bullbak signerat den stressade juristen som har tenta på torsdag. Han kommer på mycket annat som är roligare än att tentaplugga haha :-) Jag klagar inte, det ska bli supergott med ett glas mjölk och en nybakad bulle. Mums. Häromdagen gjorde A karamelliserade popcorn. Dom var också goda. Han är så huslig min man. Love you! 
Popcornen som A gjorde. Bullbilderna kommer i morgon :-)