Comeback


Jävlar vad kul det var att tävla idag! Det var precis så roligt som jag hade föreställt mig. Lite nervös och MYCKET glad ställde jag mig idag på ansatsbanan för första gången på över två år, med ett stort leende på läpparna. Jag tror jag log i hela hoppet typ (förutom när man gör dom där skitfula minerna i landningen då haha). Hur det än hade gått idag så tror jag att jag hade varit glad. Men att det skulle gå såhär bra och att jag t.o.m. skulle få utbringa ett okontrollerat glädjefnatt efter ett av hoppen hade jag ju inte vågat hoppas på.

Jag inledde tävlingen med ett tekniskt väldigt dåligt hopp då jag glömde bort den enda tekniska detaljen jag skulle fokusera på (att hålla mig upprätt och hänga i luften) men det blev ändå 5,79. En klart godkänd längd. 
I andra kom jag ihåg att hänga (bra där:-) och då blev det 6,09 och jag fick ett spasmliknande glädjeryck när jag såg på måttbandet att det var en bit över 6m.
I tredje hoppet var jag ännu mer taggad då jag kände att det kunde bli ännu längre om jag bara öste lite. Så jag öste lite och det gick skitbra, ända tills jag är högst uppe i luften och får typ hjärnsläpp och håller på att landa med huvudet först. Tror jag blev chockad över hur mycket fart jag fick med mig ut från plankan så jag glömde bort att man måste ju landa. Det blev alldeles tyst från läktaren som nog trodde att jag gjorde illa mig haha, så jag fick lov att resa mig snabbt och förklara att det var lite framåtrotation bara (haha lite pinsamt). Blev ändå 5,95!
Sista och fjärde hoppet var helt ok, men jag tog det lite lugnare i ansatsen. Håret slog i sanden så det blev lite kortare än jag egentligen hoppade och det mättes till 5,99. Påminn mig om att byta frisyr till nästa tävling ;-) 
Alla i tävlingen hoppade bra, men längst hoppade min kära vän och träningskompis Mollan, som slog till med pers!! Så grymt! Jag kom tvåa och Ida Hansen kom trea. Det blir sådan härlig stämning när alla hoppar bra. Superkul tävling! 

Vilken underbar dag det har varit. Nu ska jag lägga mig i sängen med ett stort fånigt leende på läpparna och drömma om nya tävlingar. TACK alla som under dagen peppat och hejjat och som skickat gulliga kommentarer!! Bästa stödet, LOVE you! 
Taggar: Malin Marmbrandt, Malin Olsson, SM-kval, Västerås friidrott, längdhopp;

Tävling i morgon! Men var är mina kläder?

I morgon ska jag tävla. Det låter overkliget när jag säger det här för mig själv. Jag, Malin, ska tävla! Helt obeskrivligt roligt. Jag är väl kanske inte i någon toppform tävlingsmässigt, jag tränade in ansatsen igår och jag ska hoppa från kort ansats, men jäklar vad skoj det ska bli! Håll tummarna för mig i morgon :-)
Jag ska göra mitt bästa för att kamma hem någon poäng till mitt lag, men främst av allt ska jag ha roligt och NJUTA!
Nu är det bara ett problem. Dock ett ganska stort problem. Sedan jag tävlade senast har jag hunnit flytta två gånger, och jag har inte en blekaste aning om var jag har stoppat undan tävlingskläderna. Nu ska jag gå och leta. Kan ju vara bra att slippa hoppa naken :-) I morgon såhär dags vet vi hur det har gått i tävlingen, då bloggar jag och berättar. Over and out!
Såhäääär glad är jag över att få tävla i morgon!

Gel-naglar

Idag har jag provat att måla mina naglar med gellack. Det är ett nagellack som är mycket mer hållbart än vanligt nagellack, plus att det är väldigt glansigt och fint. Jag har gjort det hos en nagelteknolog en gång förut, men jag har inte testat att göra det själv. Jag fick ett startkit i födelsedagspresent, så idag testade jag det för första gången. 
Såhär gör man:
Man rengör först naglarna, sedan målar man med ett grundlack, därefter valfri färg och till sist ett topplack. Efter varje steg härdar man lacket under en LED-lampa. Det var väldigt enkelt att använda och det bästa av allt är nästan att det torkar omedelbart, så man behöver inte oroa sig för att kladda sönder lacket det första man gör. Jag tyckte det blev superbra! Enligt förpackningen så ska det hålla 2-3 veckor, jag återkommer med resultatet :-) 

Taggar: depend gellack, nagellack, naglar, svepens;