Svettas hjärtan


Jag svettas hjärtan ❤️️ Älskar att träna!

Kom just hem från ett jobbigt pass med Bubben (Stefan Reijer). Helt slut! Vi körde frivändningar, djupa frontböj och ryck. Nu väntar 2 välförtjänta vilodagar. Kroppen tackar och bockar. 

Tidigare idag har jag fått många house wife poäng. Jag har skrubbat hela badrummets väggar och golv, tvättat massor, bytt lakan m.m. 

I morgon är det jobb och på lördag blir det middag med fina vänner. På söndag är det äntligen första advent. Som jag har längtat efter tomtar och julmusik. 
Ha en härlig helg ❤️️🎅
Taggar: Bubben, Styrketräning, första advent, jul 2014;

Mysig dag!


I morse tränade jag med Malin och Malin på Bosön. Vi körde rörlighetsträning över häckar, hopp och sedan 3x120m. Kul pass! 

Efter passet köpte jag och A sushi med oss hem och åt till lunch. Smaskens!

Efter att ha städat och fixat lite hemma kom Malin förbi mig och vi fikade med supergoda lussebullar och kaffe :-) Jag passade Louis idag så vi har lekt med honom hela dagen. Han har busat och sprungit runt som en liten galning men tillslut däckade han som en slagen hjälte på Malins arm. 

Malin stannade på middag och Bonde söker fru-kväll hihi. Mysigt! 
Nu ska jag skriva lite träningsdagbok och sedan sova. Gonatt! 

En månad kvar...

... till Julafton!! Och inte nog med det, en månad kvar till Sydafrika :-) Exciting! 

Jag har återhämtat mig fullt efter förra veckans sjukdom och kan äntligen träna på för fullt igen. Så skönt, man blir galet rastlös av att ligga hemma och vara sjuk. Jag muntrade upp mig själv med att internetshoppa, så nu har det dykt upp lite olika paket i brevlådan under veckan haha. Jag hade hög feber när jag beställde så jag kom inte riktigt ihåg vad jag köpte, så det blir ju en spännande överaskning när paketen kommer. Här är några saker:
Gellack från Depend. Det har förbjudits i Sverige men som tur är kan man köpa dom från Norge. Dom är ju sååå bra!
En skön och snygg sporttopp från Underarmour. 
Ansatsmärken till tävling och träning. Rosa på ena sidan och en svensk flagga på den andra. 
En nyårsklänning och lite underkläder är också på väg. 
Att julen är på ingång är väldigt tydligt om man vandrar runt i stan. Julmusik, pynt och granar överallt - I love it! Det är så vackert och ljuset behövs verkligen i detta mörker. Jag har själv börjat lite lätt med julpyntet här hemma. Några lyktor, en adventsljusstake och en julstjärna är nu på plats. Idag slank några saffransbullar ner i magen också, ja, det lackar mot jul helt enkelt. Mys och njut! 
Puss å kram.