Sydafrika bokat ✔️

Woohoo! Det blir Sydafrika i vinter igen! Jag och A bokade just våra biljetter och det ska bli helt fantastiskt! ❤️️🏃

En solig sista september

Sista dagen i September. 
Solen strålar och det var perfekt väder för 300m-intervaller i morse. Jag och Malin köttade på medan Leffe tog tider och hejjade på. Riktigt gött pass, iallafall  efteråt :-) Kroppen känns stark och flåset blir allt bättre. 
Efteråt körde vi ett medicinbollspass innan det var dags att cykla hemåt för lunch och dusch. Jag blev inringd för extrajobb idag så jag jobbar 13-19, och sitter nu på tunnelbanan på väg in till centrum. 
Njut av denna härligt soliga höstdag allihopa, för snart blir det regn och rusk igen. Jag har förberett mig för ruskväder genom att köpa lite nya ljus :-) Allt väder har sin charm, så länge man kan vara inomhus ;-)


Det finns inget dåligt väder...

... det finns bara... blablabla bullshit! Det har varit skitdåligt väder hela veckan!! Vi har tränat i störtregn, blåst och kyla. Inte alls värst trevligt. Burr! Men är det grundträning så är det, och då måste man tuffa till sig lite. 
Eftersom det har regnat så mycket så har jag inte haft med mobilen och tagit bilder, kanske tur det, för vi har varit blöta som dränkta katter och leriga hela veckan. Det känns som att man har duschat och tvättat kläder på all ledig tid haha. Inte van att lorta ner sig så mycket, "fintväderidrottare" som man är. 
Men det är ju en viss tjusning med att springa och klafsa i vattenpölarna i skogen så att leran splashar ändå upp i håret och med piskande regn i fejjan. Rocky-feeling! 
Passen har gått väldigt bra och kroppen börjar kännas stark igen. Hoppstyrka, 300m-lopp, skivstång, medicinboll, crossfit, bål och fartlek har jag klarat av hittills, i morgon klockan 8 väntar Karins backe på mig och A 😃 
Jag älskar grundträning! Taggar: grundträning, intervaller, mot2015, regn, styrketräning, träning;