Obligatoriska hoppbilder


Hej svejs! 
Idag har vi tränat sprint. Ett riktigt skönt pass med 120-100-80-120-100. Det gick superbra och jag persade i ytterligare två distanser på detta läger (tidigare 60m). Nu i 80m och 120m:-) Skönt, då behöver jag inte oroa mig för att det bara går utför nu när man fyllt "vuxen" haha :-) Bättre än någonsin helt enkelt.Då blir man ju såhär glad! 

Efter passet hann vi med lite bus&lek. Hanna fångade en zebra med lasso och vi tog obligatoriska hoppbilder.

Vi stretchade enkel också. 
På eftermiddagen hade vi ledigt så då låg vi på stranden och läste, badade och hade det gött. 
Sen har det varit musikvideoinspelning hela kvällen så nu är man ganska så trött. Dags att sova kanske? Gonatt!

Födelsedagen


Igår väcktes jag av vacker sång och en liten "tårta" av mitt söta team. Puss på er! Eftersom det var vilodag från träningen så hade vi mycket ledig tid att spendera. Vi började med frukost och sedan lite strandhäng. 

Jäklar vilken härlig strand! Galet lång och mjuk sand. Passade på att äta en smarrig glass i solen, det var ju trots allt min födelsedag:-) 
När vi solat och badat klart gick vi och åt lunch på El Gato, sjukt god mat! 

Efter det drog vi till ett shoppingcenter inte långt ifrån hotellet som hade massa kul affärer, bl.a. en Nike factory outlet med superbra priser. Där gjorde vi några fynd hehe. Vi hittade även en Dunkin Donuts där vi stannade och fikade, mums vad gottigt det är! 

Jag köpte även två bikinis, så det blev en lyckad shopping. På kvällen gick vi ner till stranden igen för lite kvällsmys och mycket skratt.
Tack för en härlig födelsedag alla inblandade ❤️️ Och ett stort tack till alla som skickat hälsningar på Facebook, instagram, via sms och samtal osv, det gör mig superglad verkligen! Massor av kärlek till er! I morgon ska jag sätta mig ner och svara. Puss å gonatt!

Happy birthday to me

Idag fyller jag år. Jag älskar att fylla år, tänk att få ha en alldeles egen och speciell dag :-) Fast man kan ju dra ut på det hela och fira en hel månad också, det är ju ännu bättre! Jag firade ordentligt den 18:e med fest och utgång, och idag ska jag njuta ordentligt på beachen och fira igen, och den 10:e blir det ett rejält kalas med släkt och familj ❤️️