Hot


Vi kommer fram till Stellenbosch på onsdag. 39 grader varmt 😅 Puhhh! Men det ser ju ut att bli stabilt och skönt väder framöver!

Underbara jul


Nyss hemkommen från härliga julfiranden ligger jag här i sängen med ett leende på läpparna. Jag älskar verkligen julen och att få spendera den med familj och vänner är helt underbart. Vi har varit både i Enköping och Örebro och firat, tack till våra älskade familjer som ordnat det så fint med god mat, gran och massa julmys! 

God fortsättning!
Puss å kram

Update


I lördags hade jag en mysig fika-date med Andy och D. Kul att vi hann få till en liten träff nu, det var ett tag sen! Stockholm är riktigt fint och julpyntat nu, och tur är väl det för julkänslan eftersom det är 13 grader varmt ute. När jag kom hem hade A gjort tacos, riktigt smaskigt! 

Vad händer annars då? Jo det är mest jobb och träning på schemat, men idag är sista dagen med jobb innan jul. I morgon åker vi till Enköping för julfirande och sedan åker vi till Örebro för att fira ännu mer jul. Ska bli så mysigt!! Längtar! Och om en vecka byter vi helt miljö, och sätter oss på flyget till Sydafrika..
Jag ÄLSKAR Stellenbosch!