Lunchdejt och shopping


Idag har jag och Malin strosat runt på stan och kikat i affärer. Jag köpte en varm mössa och Malin köpte massa fina träningskläder. Vi åt lunch på Jamie Olivers italienska restaurang och det var supergott. Pasta och risotto. Efter maten tog vi en enorm kaffe på Starbucks. En härlig dag helt enkelt :-) 
Min nya mössa. 

Bit ihop och ladda om

Efter en värdelös tävlingshelg får man helt enkelt bita ihop och ladda om tills nästa helg. Det känns som att formen är på gång men att inget riktigt stämmer, och jag hoppas att jag kan få lite ordning på kroppen under denna veckan. 
Till det positiva hör att jag fick träffa massa härliga människor i helgen och att jag och A åkte hem till Enköping en sväng och hängde med familjen. Idag har jag även varit hos frisören och blivit ompysslad vilket alltid är en höjdare. Man sitter där med en kaffe och massa tidningar när någon fixar med håret, det är ju bara för härligt. Min förkylning går också åt rätt håll känns det som och i natt hoppas jag kunna få sova utan hostanfall. Nu blickar vi framåt med ny energi! En härlig bild från en vinterpromenad på Lidingö tidigare i veckan. 

Mysigt besök

 I veckan har vi haft besök av Daniella och Aimee. Så himla mysigt! Vi var på stan först och fikade och köpte lite söta saker till Aimee, och sedan åkte vi hemmåt mot ön. Där lekte vi, pratade, kollade på idrottsgalan, lagade mat och bara myste 💞. Jag, Daniella och Aimee sov tillsammans i sängen och A fick sova på soffan (han erbjöd sig faktiskt:-). Vi hade jättemysigt och Aimee är så galet söt på morgonen. Från sovandes till vaken och världens gladaste på två sekunder haha. Så härligt när ens BFF och guddotter kommer på besök. Vi ses snart igen då dom ska komma och kolla på tävlingen på söndag 😃. Tack kära ni! Love! ❤️️