Diamond League, Stockholm Bauhaus Athletics


I morgon kl. 18 tävlar jag på Stockholm stadion i Stockholm Bauhaus Athletics! Det ska bli magiskt kul! Jag är så glad att jag fått chansen att vara med och tävla med dessa grymma tjejer :-)  

Mr. and Mrs. Calla! ❤️️


I lördags gifte sig min bästa vän Dani med sin Micke. Det var ett riktigt sagobröllop och Daniella var verkligen en prinsessa i sin underbara klänning! Så himla fint var det. Gråtattack under hela vigseln haha. När Aimee kom in och strödde blommor i gången, när idol-Petter sjöng All of me och när löftena sades nåddes tår-peaken :-) Det var så underbart att få vara med och dela deras stora dag. Dom verkligen strålar tillsammans!
Jag återkommer med ett nytt inlägg om bröllopet när jag har tillgång till min dator igen när jag kommer hem. Då blir det bildbomb.

Ps. Bilderna med texten "Love*" och "Calla Wedding" gjorde vi med tomtebloss och lång slutartid på kameran, coolt va? 

Gavlehovspelen

I fredags var jag i Gävle och tävlade på GavlehovSpelen. Jag sprang både 100m och hoppade längd. Det var en kul tävling men benen kändes inte helt hundra, jag var nog fortfarande lite sliten sedan onsdagen i Karlstad. Jag lyckades dock springa mitt snabbaste 100m-lopp nånsin fast det var för stark medvind. I längdhoppet hade jag inte det där riktiga trycket men fick ändå till 6,22 så det känns stabilt :-)
Foto: Janne Eriksson
Twinsen som alltid hoppar lika långt :-)