6.17


Tävlingen i torsdags gick helt ok. Jag hoppade 6.17m och kom 5:a i den högklassiga tävlingen. Ansatsen krånglade men några av hoppen kändes ändå riktigt bra. Nu väntar jag bara på fullträffen :-) I morgon åker jag till Italien för att tävla och i helgen hoppar jag i Göteborg. Båda tävlingarna går på mondobanor som är min favoritbana, så det blir riktigt kul!! 

Sollentuna GP

Idag är det tävling! Det är Sollentuna GP och jag ska tävla i längdhopp. Det var några veckor sedan nu så det ska bli extra kul. Jag har nya hoppskor och en helt ny teknik som ska testas. Spännande! När jag tränade i tisdags så kom jag helt fel i ett hopp men det kändes jättebra, så jag testade några gånger till och vips så hade jag en ny teknik. Det visar sig idag om den funkar eller inte haha, annars får jag bara byta tillbaka. 
Det kändes som att jag fick med mig höften bra och att jag fick ett bra sträck ut från plankan iallafall. 
Nu ska jag tagga till ikväll, 19.10 smäller det :-) 

Sista dagen och banketten

I söndags var jag och A och tränade en sväng på uppvärmningsarenan innan tävlingarna började. Kroppen kändes fortsatt bra och det blev ett gött sprintpass. Efter träningen var det lunch och sedan for vi till arenan för att heja på våra lagkompisar. Det var otroligt varmt på läktaren och jag svepte vattenflaska efter vattenflaska. Jag har aldrig svettats så mycket.
Dagens häftigaste ögonblick var när Erika Kinsey klarade 1,97, så grym hon är!! 
På kvällen var det bankett, och ryssarna hade verkligen slagit på stort. Live orkester, live-band, DJ, ballonger, god mat, styltgubbar och allt möjligt kul. 
På måndag morgon var det dags att åka hem. Vi tog farväl av våra fantastiska attachéer Alexey och Liubov och lämnade Ryssland med många kul upplevelser och minnen.