En försommarkväll på vallen

Idag tränade vi ett lite senare pass på vallen i kvällssolen. Är det inte helt magiskt ute nu när allt är grönt och står i blom?! Även om den riktiga värmen inte infunnit sig så är det verkligen härligt. Såg på väderrapportern att värmen snart kommer också. Can't wait!! 
Jag hoppade längdhopp med kort ansats och sedan några lätta tresteg och avslutade med kulkast. A hoppade också längd och var som en studsboll och hoppade nästan ur gropen :-) 
I helgen åker vi åt olika håll och tävlar. Jag drar till England och A till Österrike. Det ska bli superkul att åka ut och tävla lite på internationella tävlingar. 

Födelsedagsfirande

Igår fyllde min prins år! Vi startade dagen men en stor och smaskig frukost på Riche.
Helt fantastiskt gott var det och man blev mätt i flera timmar efteråt hehe. 
Till och med A blev mätt :-) 
Efter frukosten var det födelsedagsshopping på stan och vi hittade byxor, tröjor och träningsbyxor till honom, så det blev en lyckad shoppingrunda. 
På eftermiddagen var det träning på Bosön, och på kvällen kom mamma, pappa, Fredrik och Bella och firade A. A fick en ny elvisp för han har vispat sönder den gamla. Här testkör han turbofunktionen och han verkar nöjd haha. Nu kan han baka massa nya goda saker 😊 

Lag-SM kval i Eskilstuna


Då var tävlingspremiären avklarad och det gick riktigt bra. Bästa starten någonsin faktiskt. Benen som tidigare i veckan känts slitna och sega var helt plötsligt pigga och lika taggade som hjärnan. Som om dom kände på sig att det var allvar nu och dags att rycka upp sig...

Jag började dagen med tresteg, och där var väl taktiken att hoppa så få hopp som möjligt (för att vara pigg till längden senare) men att samtidigt ta så många poäng som möjligt. Jag trampade tyvärr över i första hoppet och tog det därför lite lugnare i andra för att verkligen göra ett godkänt hopp. Då blev det 12,49 och det var väl helt ok, så jag stod över alla omgångar efter det och hoppades att ingen skulle hoppa om mig. Det var det ingen som gjorde så jag vann grenen och tog hem 6 poäng till laget :-)

Lite senare på dagen var det dags för längdhopp, och jag kände redan på uppvärmningen att det skulle bli en bra dag i gropen. Pigga ben och en lätt och spänstig kropp. Härlig medvind och inte alltför kallt. Jag inledde tävlingen med 6,23, som sedan följdes av 6,04  6,18 6,24w,  6,07 och övertramp i sista. Min bästa säsongsstart någonsin. Känns hur  kul som helst!! Bara 3cm från pers:-) Jag vann grenen och tog 6 nya poäng till Västerås.

Dagen avslutades med stafett där jag sprang första sträckan. I lagmatchen nådde vi tyvärr inte hela vägen fram utan vi hamnade på en andraplats efter Göta. Men jag tycker att vi gjorde en bra laginsats och vi var med och fightades om segerns ända till sista grenarna. 
A hoppade också kalasbra! Hela 7,80 slog han till med. Det blev hans bästa start någonsin. Grymmis!