Julen är räddad


Det blev julmysigt tillslut hos familjen Otterling/Marmbrandt. Nu är julstjärnan och adventsstaken uppe, duken ligger på bordet och första ljuset är tänt omgiven av Umeåkottarna och dom små hånglande tomtarna (ser ni dom?). Så himla mysigt! Julen är räddad och jag är glad igen. Vi hann precis i tid tills julkalendern börjar i morgon. Tack för tips och pepp! 😘

Någon, jag nämner inga namn, hade missat att titta i den största mest självklara lådan som stod närmast dörren till förrådet - tre gånger. Men jag älskar dig ändå ❤️️ Det var ju tur att vi fick leta lite, för det blev städat i alla gardrober och förråd. 👍🏼 
Vi har förutom att letat efter julsakerna, hittat julsakerna och pyntat, även tränat två väldigt bra pass. Hoppstyrka i morse och sprint på kvällen. Idag åkte spiksen på igen och tiderna förbättrades med en tiondel från förra veckan. Nice! Idag var hela gruppen på plats samtidigt vilken var superkul! 😃Då måste man ju passa på att ta en bild. 


Nu blir det ingen jul :(

Fredag morgon startade här:
Lite morgonmys med Karin i hennes backe. Mmm härligt! Sedan for jag iväg till jobbet för att senare åka till Bosön och kötta 150m-lopp. 
Första gången med spiksen och det var ett kärt återseende :-)

Så skönt att träningen går bra, för i övrigt att det sjuk motvind. Inte nog med att alla vinterdäcken hade punka när vi skulle byta däck (fick köpa nya), att köket screwade upp totalt och man styrde alla lampor och kylen med knapparna på spisen, att jag spräckte mina favvojeans (november-lår!), att vi även fått punka på sommardäcken, till nu det värsta av allt - ALLA julsakerna är försvunna!! 

Vi har vänt upp och ner på hela lägenheten och förrådet men dom finns ingenstans. Helt galet. Man börjar tro att man är senil. Varken jag eller A har minsta minne av att vi ens tagit ner julsakerna. 

Jag som skulle julpynta och vi skulle ha adventsmys. Nu blir det ingen jul... 
Jag som älskade vår nya röda julstjärna som var ny förra året, och den fina adventsstaken och kottarna jag köpte i Umeå, och glasgranarna med lampor. Allt är borta. Buhuuuu... Jag blir snart gaaaaaaaalen om vi inte hittar dom. 

Ni som har varit hemma hos oss, om ni skulle gömma något som vi aldrig någonsin fick hitta, var skulle ni gömma det då? Tänkte så att vi kan leta där :-) Fint pris av en stor kram utlovas till den som löser gåtan. 

Friidrottsgalan

Friidrottsgalan igår var jättekul! Det var väldigt bra arrangerat, fina lokaler, bra mat och underhållning. Vi var på Stockholm Waterfront-hotellet vid centralen. Leif blev prisad med European coaching award och fick gå upp på scenen och ta emot pris och blommor. Stort grattis till en väldigt välförtjänt vinnare.Vi träffade massa härliga landslagskollegor som alla var otroligt snygga dagen i ära. Såhär såg jag ut innan vi åkte. När vi kom fram till galan fick vi gå på röda mattan och bli fotograferade. Fotot nedan hittade jag sedan på svensk friidrotts instagram.Foto: Ryno Quantz
Eftet att den första delen av galan var avklarad fick vi flytta in i en annan sal där maten väntade på oss. Vi fick även varsin Sverigelott, men tyvärr vann vi inget på den haha. Såhär såg det ut där inne.

A vann pris för "årets genombrott i landslaget" och jag var sjukt stolt över honom. Så himla kul för honom, han är bäst! Han fick gå upp på scenen och ta emot pris och blommor och bli intervjuad av Carro. Så numera pryder denna statyett vårat fönster. 
Tack Svensk friidrott och Atea för en väldigt trevlig kväll!!

I morse var det lite halvsegt att ta sig upp för ett tidigt "innan-jobbet-pass". På Bosön väntade ingen röd matta som igår, istället rullades den mindre glamorösa blå mattan ut. 😜Fast jag älskar den mindre glamorösa blå svettluktande mattan väldigt mycket och passet gick trots trötthet riktigt bra. 😃👍🏼
Efter träningen var det dags för jobb, och därefter träning igen. Nu är man utslagen som en gammal panda och ska strax sussa så man orkar med ett liknande upplägg i morgon. 
Godnatt!