Sovmorgon

God morgon! 
Eller det kanske inte riktigt är morgon längre haha men iaf. Vi har haft en skön sovmorgon med frukost och Netflix i lugn och ro. Så härligt att inte behöva stressa iväg någonstans. 

Höstens fina träningsväder håller i sig och vi tränar fortsatt ute på alla pass utom styrkan då förstås. Träningen flyter på riktigt bra tycker jag och jag ser sjukt mycket fram emot inomhussäsongen som börjar för min del i slutet av januari. Innan dess är det ju en härlig månad i Sydafrika också... Det ser jag också fram emot enormt mycket. Men det är ju ett tag dit. I den närmaste framtiden händer lite annat.

Förutom träning så bjuder November på mycket andra mysiga saker som vi planerat in. Afternoon tea på Högberga gård, spavistelse på Yasuragi, några dagar hemma i Enköping och friidrottsgalan. 
Det ska bli kul att få klä upp sig och träffa lite skönt friidrottsfolk! På friidrottsgalan är Andreas nominerad till inte mindre än tre utav fem priser!! Årets genombrott i landslaget, årets prestation på Folksam GP och årets prestation i Finnkampen. Stort grattis till dig älskling! Jag är så stolt!

Nu är det dags för dagens första pass! Later! 

Heldag på Bosön

Idag har jag och A haft en riktig heldag på Bosön. Vi tränade hopp på förmiddagen på konstgräset.
Massor av olika hopp klarades av. Mångsteg, enbenshopp, löphopp, vvhh, höjdhoppsa m.m. Vi hoppar lite drygt en kilometer.
Det är så fantastiskt fin träningsmiljö på Bosön, både för kropp och själ ❤️️
Fint träningssällskap hade jag också! När vi var nöjda med hoppandet gick vi till restaurangen Olympia och åt lunch. Det fanns massa god mat (buffé), och till efterrätt blev det pannkaka! 😋
Inför pass två gick vi till vilorummet och laddade. Härliga sackosäckar i XXXL-storlekar fanns att tillgå, helt perfekta att chilla i.
Mys ❤️️
När vi hade smält maten och laddat om batterierna åkte vi hissen ner till styrkerummet och lyfte vikter. Jag tränade: 
Frivändning, stege, slutade på 2x65kg.
Djupa knäböj, stege, slutade på 2x85kg.
Marklyft, slutade på 105kg.
Bänkpress, 50kg.
Avslutade med chins och rygglyft i Bellyback med 15kg skivstång.Nu på kvällen hade vi städdag med bostadsrättsföreningen. Kul att se alla som bor i huset. Vi städade en halvtimme och sedan var det ost och vin på takbalkongen som man ser halva Stockholm från. Trevligt! Nu är det läggdags. Gonatt!

#busygettingstronger

I morse var det riktigt kyligt ute, bara 1 liten grad. Vallen var dekorerad med frost. 
Vi skulle springa trappor, så vi behövde inte halka runt på banorna :-)
Temperaturen steg snabbt och snart hade vi 8 grader och solen sken, en riktigt fin träningsmorgon. Trapporna i Rudboda besegrades och drygt 1000 trappsteg och 4 övningar senare var vi klara och avslutade med gräsdiagonaler. 
Efter träningen stack jag iväg till jobbet några timmar innan det var dags att köra pass två. Backe.
3x5 backlopp och sedan var man bra slut. Det blir ganska kämpiga dagar med dubbelpass och jobb, men man känner sig sjukt nöjd efteråt och jag känner mig starkare för varje dag.