Sovmorgon

God morgon! 
Eller det kanske inte riktigt är morgon längre haha men iaf. Vi har haft en skön sovmorgon med frukost och Netflix i lugn och ro. Så härligt att inte behöva stressa iväg någonstans. 

Höstens fina träningsväder håller i sig och vi tränar fortsatt ute på alla pass utom styrkan då förstås. Träningen flyter på riktigt bra tycker jag och jag ser sjukt mycket fram emot inomhussäsongen som börjar för min del i slutet av januari. Innan dess är det ju en härlig månad i Sydafrika också... Det ser jag också fram emot enormt mycket. Men det är ju ett tag dit. I den närmaste framtiden händer lite annat.

Förutom träning så bjuder November på mycket andra mysiga saker som vi planerat in. Afternoon tea på Högberga gård, spavistelse på Yasuragi, några dagar hemma i Enköping och friidrottsgalan. 
Det ska bli kul att få klä upp sig och träffa lite skönt friidrottsfolk! På friidrottsgalan är Andreas nominerad till inte mindre än tre utav fem priser!! Årets genombrott i landslaget, årets prestation på Folksam GP och årets prestation i Finnkampen. Stort grattis till dig älskling! Jag är så stolt!

Nu är det dags för dagens första pass! Later! 

Kommentarer :

#1: mamma

Vad härligt det låter gumman med lite mysigheter insprängt i all träning! Det behöver ni! Härligt också att träningen går så bra och heja Andreas på friidrottsgalan!!!!!
Kraaaaaam

skriven
#2: AL

OJ va mycket mys ni har framför er och friidrottsgalan blir ju spännande :-) Kraaaam

skriven

Kommentera inlägget här :