Rock the Runway

Jag kunde inte låta bli att köpa det här nagellacket dagen innan SM. Inte bara att det var en helt perfekt röd nyans, utan namnet var väldigt peppande och tilltalande också 😉. Vet inte om tillverkaren tänkte på samma runway som jag tänkte på men... 😊

Några härliga sensommardagar

Förra veckan var jag ledig några dagar för att vila upp mig inför SM. Då passade sommaren på att komma tillbaka och vi njöt av solen på Fågelöudde. Sol, bad och kortspel - helt underbart! Då skolorna precis har börjat så var det nästintill folktomt och vi hade stranden för oss själva 😃.

Folksam Challenge i Helsingborg

Förre helgen åkte jag ner till Helsingborg för att tävla i tresteg. Jag har inte hoppat något tresteg sedan februari så jag tänkte att om jag skulle ställa upp på SM i tresteg så ville jag ju gärna "träna" en gång innan iaf så jag visste att ansatsen funkade och att jag inte va helt kass :-)

Så jag och den här ⬆️ sköna bönan drog ner till Helsingborg på lördagen, och tävlingen var på söndagen. Vi bodde på ett hotell med nattklubb utanför och ingen ljudisolering så det kändes som disco i sovrummet haha, men efter tre nångång blev det tyst och man kunde somna :-)

Vi bodde centralt och fint iaf! Hotellet var väldigt trevligt i övrigt :-)
Tävlingen gick ändå över förväntan, trots ganska dåliga hopp tekniskt så fick jag till 12,91 och kom tvåa i ett starkt startfält.

Det var kul att vara tillbaka med trestegsgänget igen😃 Härliga tjejer! Det var en fin och välarrangerad tävling, så tack Helsingborg för en trevlig tillställning!