Sjuk :(

Jag har blivit förkyld... Blääää! Dålig tajming nu när det är fyra dagar kvar till SM. Jag vaknade upp i söndags med en ond hals, och sedan dess har jag snorat och sovit mest. Min kropp brukar behöva sova mycket för att bli frisk, så jag sover typ 11 timmar per natt nu.
När man är sjuk får man dricka massa te och leka med appar på mobilen iaf :-)
Jag kände ändå att jag hade lite energi till att träna, så idag sprang jag två stycken 30m-lopp. Det kanske låter jättelite med tanke på att det finns folk som springer ultralopp, men nu är det formtoppning som gäller. Jag lyckades faktiskt persa i första loppet så formen finns där trots att jag känner mig lite under isen... 

8,12!!

Globengalan blev så magisk och häftig som jag hoppats på, men inte p.g.a min egen prestation, utan min andra hälft levererade storartat. Mer om det snart.

Om vi börjar med mig så kände jag mig superbra i kroppen och uppvärmningen var grym. Sedan trasslade jag till det för mig och hade lite otur på det, så det slutade tvärt efter tre omgångar. 

Jag började tyvärr med mardrömsscenariot två övertramp, och skulle sedan försöka rädda upp det hela med ett säkerhetshopp. Jag behövde bara hoppa 5,91 för att ta mig vidare, en längd som jag klarat i alla hopp den här säsongen. Tyvärr backade jag lite väl mycket och gjorde ett totalt misslyckat hopp på alla sätt, och landade 2cm för kort för att få hoppa de tre avslutande omgångarna. Vilket skit rent ut sagt! Här känner jag mig i superform och så får jag inga mer chanser.... Blääää. Typ så kändes det. Hade jag bara hoppat ett normalt hopp hade jag passerat tre stycken i resultatlistan.. Men men, det är bara att bita i det sura äpplet och ladda om till nästa helg, då är det SM och jag kommer vara mer laddad än någonsin.
Men, nu till det roliga!! A hoppade helt fantastiskt grymt superdupermegabra och vann tävlingen på 8,12!!!!! Helt galet!! Han slog två från prispallen på VM bland annat, och flera andra i världseliten. Nu är min A sexa i världen, så himla häftigt!!! 
Grattis hjärtat du är bäst!! 

Så himla häftigt!

I morgon ska jag för första gången få hoppa i huvudtävlingen på Globengalan!! Det ska bli så himla häftigt och jag är jätteglad :-) Jag är superladdad och kroppen känns bra, så jag hoppas att det blir en bra dag i morgon 😃 Det är otroligt bra konkurrens och jag ska få möta världens bästa hoppare. Vi är nio stycken som hoppar, så jag måste slå en för att få hoppa alla hopp. Det är målet, och att sätta nya PB såklart!

Idag har vi kört ett lätt tonuspass på Bosön. Passet gick jättebra och jag tangerade mitt pers i frivändning och benen kändes studsiga i häckhoppen. På eftermiddagen åkte vi till Globen för att A skulle på presskonferens, och sedan checkade vi in på tävlingshotellet där vi nu ligger mätta och nöjda med benen i högläge 😉
Nu ska det laddas och sen sovas! Ni kan se Globengalan på TV4 i morgon.
Gonatt!!