Pallasspelen

Helgen har jag spenderat i Malmö för att tävla i Pallasspelen. Jag satte mig på tåget i fredags och tuffade ner alldeles själv för en gångs skull. Resten av gänget kom ner under lördagen. 
Jag hade två grenar denna helg, och jag började med tresteg i lördags. Det var en riktig kaos-tävling från min sida där inget stämde, men jag lyckades ändå ta mig ur tävlingen med ett inomhuspers med 21cm och nytt klubbrekord. Men det får gärna gå lite bättre nästa gång haha. 12,90m blev mitt resultat och jag vann tävlingen. På kvällen åt vi middag på hotellet, jag, A, Leffe, Fredrik och Malin. 

Idag var det längdhopp på programmet, och det gick faktiskt inte heller så bra. Efter den goa starten i Sätra förra helgen trodde jag på lite längre hopp idag, men det blev istället en hel drös med konstiga hopp där jag gjorde typ allt fel. Har kikat på filmerna och vet vad jag ska fokusera på till nästa helg iaf. 6,21m blev mitt bästa hopp och jag blev tvåa efter Khaddi. 
Lite suddiga vi ❤️️
A gjorde sin säsongsdebut och det var hans bästa nånsin, 779 och vinst!! Min stjärna! Malin och Fredrik presterade också bra så vi hade en nöjd Coach :-) 
Jag är väl inte direkt nöjd med helgen men inte heller missnöjd, någonstans därimellan. Tyckte ändå att jag förtjänade en liten present i form av nya trestegsdojjor, mina var så slitna. Tadaaa! Look at my new beauties! Vi ska ha kul tillsammans i sandlådan. Jag förtjänade tydligen en semla också, eller ja den slank ner när vi väntade på tåget 


Säsongspremiär


Foto: Hannah Stenbeck

Idag gjorde jag min första tävling för säsongen. Jag kom hem från Sydafrika i torsdags så det var väl lite på gränsen till om jag skulle orka tävla redan idag, men jag kände mig okej i morse så då kunde jag lika väl träna ansatser i Sätra som på Bosön 😊 Och träna ansatser behövdes haha.. Jag var före plankan och över plankan, lite all over the place kan man säga. Men nu hoppas jag att jag har bättre koll tills nästa helg. 

Hur gick det i tävlingen då? Jo det gick bra! Förutom att jag inte hoppade där plankan var så kändes hoppen väldigt bra. Jag vann, satte tävlingsrekord och tangerade mitt personliga rekord och klubbrekordet i Västerås! 6,26m som var mitt längsta hopp är min bästa säsongsöppning någonsin. Jag hade tre övertramp, och 6,06 och 6,22 också. Foto: Hannah Stenbeck 

Då var första tävlingen avklarad, nu är det bara att tuta och köra mot längre hopp! Nästa tävling blir Pallasspelen i Malmö, därefter Raka Spåret. 
Lets go! 

Oktober, november och december 2015


Om juli, augusti och september var händelserika och stressiga, så var årets tre sista månader betydligt lugnare. Inga långa resor och dagarna bestod av träning, träning och ännu mera träning. Jag rörde mig mest mellan Lidingövallen, Karins backe och Bosön. Det blev en väldigt bra träningshöst där jag kunde köra på riktigt hårt med 11 pass i veckan. Träningshösten blev den bästa någonsin och jag hoppas att det visar sig när tävlingarna drar igång snart. Det var skönt att hålla till på hemmaplan och varva ner lite efter en väldigt hektiskt sommar med resande varje helg.

Några avbrott i träningsrutinen fanns såklart, bla Mollans 25-årsfest, besök av Daniella och hennes familj, Friidrottsgalan, Bella och Johans inflyttningsfest, julshopping, och jobb. 
Sedan firade vi jul i både Enköping och Örebro, och vi avslutade året med att åka till Sydafrika. 

Så, då var hela 2015 utvärderat och summerat. Det var ett riktigt grymt år med många härliga minnen!