Midsommar

Midsommarenhelgen spenderades på Stora Askerön utanför Göteborg hos Maria med Manhattan-gänget. Så himla kul att träffa alla igen! Vi lekte, åt, spelade spel, dansade, körde brännboll och badade. Tack alla inblandade för en toppenhelg! Jaspers forever💚
Låter bilderna tala för sig själva 😊

Tävlingar på löpande band

Hej igen! Nu var det ett tag sedan jag tog mig tid att skriva något här. Jag har rest runt och tävlat så mycket att jag undrat var jag varit när jag vaknat på morgonen ibland.

Efter tävlingen i Uppsala bar det av till Köpenhamn. Där kändes det som att det skulle bli en bra tävling med fint väder och bra bana, men struliga vindar ställde till det och jag var ordentligt besviken efteråt. Jag bodde på ett superfint hotell iaf (Tivoli Hotel) och delade rum med en trevlig längdhopparska som heter Nadia :-) Det var high lightsen från Köpenhamn haha.

Jag flög hem söndag morgon och skyndade direkt till jobbet. Efter jobbet packade jag om väskorna och dagen därpå flög jag till Umeå för att hoppa Folksam GP.

I Umeå var det bra stämning som vanligt och allt var toppen utom att det var typ 10 grader ute :-) Jag hoppade helt ok men inga superresultat. Jag vann tävlingen och fick prispengar, det var nice 😊👍🏼.

På onsdag morgon flög jag hem från Umeå och på kvällen tävlade jag på Lidingövallen i helt perfekta förhållanden och då kom även de perfekta hoppen - bara aningens övertramp... Men men, det var en riktigt härlig känsla att hoppa de längsta hoppen jag någonsin gjort.

Uppsalaspelen

Igår var jag och tävlade i Uppsala på Uppsalaspelen. Tidigare hette tävlingen Bospararspelen och den tävlingen har jag varit med i en hel del gånger ;-) Första gången var jag nog bara nio år gammal. 

Vädret var lite kylslaget och temperaturen låg runt 13 grader, så det var lite i det kallaste laget (speciellt för publiken!). När ska sommaren komma på riktigt? Alla funktionärer hade mössa haha. Svensk sommar!
Solen tittade fram en liten stund iaf och det var himla trevligt. På uppvärmningen kände jag mig riktigt bra, och både inhoppningen och uppvärmningshoppen kändes toppen. 

Sen började krånglet. Ansatsen stämde inte alls och då blev även tekniken väldigt lidande. Hela tävlingen blev knas men jag lyckades ändå skutta iväg 6,38m. Jag är väldigt glad att jag kunde hoppa så pass långt utan att få till ett enda normalt hopp, men jag är samtidigt missnöjd att jag inte klarade av att behärska vinden och tekniken. Men men, det kommer väl någon gång snart. Jag är i superbra form men får liksom inte alla bitarna på plats samtidigt. 
Jag fick ett fint lemonad-glas för tävlingsrekordet 🍹

Jag har höjt min lägsta nivå ordentligt sedan förra året och det känns jätteskönt. Nu väntar jag bara på fullträffen... Nästa tävling är i Köpenhamn på lördag! 

Efter tävlingen gick vi ut och åt med mina kära föräldrar på en mysig italiensk restaurang i Uppsala ❤️️ Supergott! 🍕