XXIV Míting Internacional d´Atletisme

Tävlingen igår gick lite si och så. Det blåste kraftigt och jag hade hade väldiga problem med ansatsen. Jag vågade liksom inte trycka på ordentligt in mot plankan utan bromsade istället när det blåste för mycket. Bromsade jag för mycket blev det långa steg in mot plankan och totalt misslyckade hopp. När jag i femte och sjätte hoppet vågade ösa på lite bättre (men fortfarande inte riktigt bra) så blev det iaf mycket bättre hopp, men övertramp. 

Jag bad dom mäta sista hoppet för att se hur dagsformen låg till, och det var 6,51, så det var skönt iaf. Men jag fick bara med mig 6,16 och en andraplats. Blev omhoppad med en centimeter.. :(
Buhuuu.. 
Nu är det bara att ladda om batterierna tills nästa helg då jag ska till Kreta och hoppa. Då J-AR!!! Tagggggggah!!!

Next stop: Palafrugell


Tidigt i morse satte vi oss på planet för att flyga upp till Barcelona. Där tog vi en buss som till slut släppte av oss i Palafrugell. 

Alltså vilken mysig liten stad! Palafrugell känns redan som ett ställe man vill åka tillbaka till nån gång. Vi har strosat omkring lite idag och ätit lunch, och sedan varit en sväng till arenan för att mjuka upp lite och kolla in banorna. Jag och min goodiebag haha :-)

Banorna var typiskt spansk-hårda vilket känns lovande. Jag ser verkligen fram emot tävlingen i morgon!! 
Adios!

Chilldag


Igår, dagen efter tävlingen hade jag en riktigt chill dag. Vi åt frukost länge, låg vid poolen och läste, badade, käkade lunch på stranden och åt en traditionsenlig pers-glass 😊. 
En härlig dag helt enkelt ☀️!