Västerås Idrottsgala

Galorna kom på rullande band förra veckan och på torsdagskvällen var det dags för Västerås idrottsgala! Det var första gången jag var där, det var superkul och det var en väldigt proffsig gala.

Precis innan festligheterna drog igång.

Det var artister (Boris och Snygg-Erik), stand-up komedi, fina tal och en duktig konferencier (Katarina Hulting).

Jag fick gå upp på scenen för att ta emot en glasplakett och en blomma för att jag vunnit SM-guld 😊.
Jag fick sedan gå upp en gång till när jag blev tilldelad Västerås stads elitidrottsstipendium på 25 000 kr 😃. Så himla GLAD och TACKSAM!! Tack till klubben som nominerade mig och tack till Västerås stad för stöttningen!

Friidrottsgalan

I onsdags var jag och A på friidrottsgalan på Stockholm Waterftont. En mycket trevlig tillställning med god mat och kul underhållning. Det var kul att träffa lite friidrottskompisar och sponsorer till landslaget också 😊👍🏼
Vi begav oss dock hemmåt ganska snabbt efter att själva huvudgalan avslutades för vi hade ju träning morgonen därpå.

Foto: Ryno Quantz

Jag som tycker att A är en ganska bitig kille... Världsettan i diskus är snäppet biffigare!

Tuesday

Tisdagen har mestadels spenderats på Bosön, mitt andra hem 😊. I morse sprang vi intervaller, men bara en serie med 300m-lopp idag då vi har lätt vecka.

Efter träningen åkte jag till Lidingö centrum för lite ärenden, bl.a så hämtade jag ut ett paket med en klänning till Friidrottsgalan 💃🏼. Den passade bra så den blir toppen till i morgon. Den är mörkblå och lite glittrig, får ta en bild i morgon.

Sedan åkte jag hem och åt mellis och drack kaffe inför pass två, allmänstyrka. Köttade på med bål och armar några timmar innan vi åkte hem och lagade spagetti och köttfärssås. Mums!

I morgon väntar styrka och sedan gaaaala!
Later!