Chansningen som inte gick hem

Trots sjukdom som inte ville ge med sig så chansade jag och åkte till SM i Växjö. Jag hoppades väl att jag skulle hinna bli frisk och mirakulöst hitta en toppform eftersom jag inte tränat på två veckor... Så blev det inte. Det blev en väldigt jobbig tävling fysiskt där jag fick slita för varje löpsteg. Sämsta känslan i kroppen någonsin. Jag har nog aldrig tävlat såhär sjuk förut, och kommer inte göra om det heller. För det var verkligen en pina att känna att kroppen inte svarar ett dugg. Gelé-ben utan kraft går helt enkelt inte att hoppa långt med.. 😢 Dunkande bihålor och feberkänsla. Bläää vad tråkigt att jag skulle vara sjuk just denna helg. 

Det jag tar med mig från helgen är att jag iaf lyckades kriga till mig en bronsmedalj och hade bara 3cm upp till guldet i längdhoppet. Idag i tresteget hade jag noll energi kvar och stannade på en fjärde plats.

Men vad ska man göra? Det är bara att bryta ihop och komma igen. Friskare, starkare och bättre än någonsin 👊🏼💪🏼🌟

Vi hade iallafall tur med vädret 😜

3 dagar kvar..

...att bli frisk på. Det går sådär. Jag känner mig bara sjukare och sjukare. Jäkla segsjuka!! 😩  Nu ber jag till hälsogudarna om en riktigt speedy recovery 🙏🏼. Det är SM i helgen och uppladdningen är ju inte optimal måste jag säga, men det finns inte så mycket man kan göra förutom att dricka te, dricka ingefärashots, göra nässköljning, ta nässpray, ta huvudvärkstabletter och halstabletter. Några anda tips kanske? 

Riktigt dålig tajming på denna sjukdom och nu börjar det bli lite stressigt att hinna bli frisk. Buhuuu. Skiiiiit. 

Men en positiv sak hände idag.

Jag fick ett par nya sprintskor, Superfly Elite, riktigt fina. Ser verkligen fram emot att springa i dom. 

Nu ska jag tänka mig frisk och vakna upp helt tipptopp i morgon 😊 Godnatt!

Sjukt dålig tajming..

...att bli sjuk just nu!!!

Jag hade det lite på känn i söndags/måndags då jag började känna mig konstig i halsen. I tisdags när jag åkte till Irland kände jag mig även frusen och trött i kroppen. Jag försökte att ignorera det och "tänka mig frisk" men det fungerade tyvärr inte. Förkylningen slog till natten innan tävlingen. Det var var väl inte så oväntat kanske då alla i min närhet är/har varit sjuka, bara typiskt att det måste hända när jag är och tävlar på en supertävling med toppenförutsättningar... Buhuuu... Jag hade ingen kraft i kroppen och jag kunde inte prestera på topp tyvärr. Riktigt tråkigt då jag verkligen såg fram emot denna tävling och att närma mig EM-kvalet.

Tiden på Irland var annars helt fantastisk och vi blev superbra omhändertagna. Irländarna var extremt trevliga och måna om att vi hade det bra. Hela eventet var mycket proffsigt och välorganiserat och publiken var magisk! Dom hejade på alla och var väldigt supportande 😊 
En riktigt kul tävling som jag gärna åker tillbaka till!! Dom andra svenskarna, Elin, Linn och Johan presterade grymt bra med två EM-kval och ett svenskt rekord!


Dom hade Cryotherapy som man fick testa efter tävlingen. Det är som isbad fast man går in i ett bås i tre minuter i minus 140 grader!! BURR! Jag testade inte eftersom jag var sjuk, men Linn och Elin provade. Dom gillade den! 😃