Härliga dagar med familjen ❤️

Den här veckan har vi faktiskt hunnit med att träffa stora delar av vår familj 💕 Så himla mysigt! När vi åkte hem från Karlstad i onsdags så stannade vi i Örebro och åt lunch med Andreas mamma. 


På kvällen när vi kom hem till Stockholm gick vi ut och åt middag på Fridays med Dani, Micke och Aimee (min guddotter) som hade haft en heldag på stan. 

På torsdagen kom Andreas pappa och hans fru Kerstin på en dagsutflykt till stan så då mötte vi upp dom på Boquerian och åt en trevlig lunch. 

Igår fyllde mammis år och det firades med en middag på The Flying Elk i gamla stan.

Jag är så lyckligt lottad att få ha alla dessa fantastiska människor omkring mig ❤️ Kärlek till er! 

Karlstad Grand Prix

I måndags åkte jag och A till Karlstad för att tävla på tisdagen. Det var återigen dags för Karlstad Grand Prix, en av dom roligaste tävlingarna under året. Det är alltid väldigt bra publik där och arrangörsmässigt är det toppen! 


I år hade dom gjort en lagtävling i längdhoppet där jag och A tävlade tillsammans mot Michel/Kaiza, Khaddi/Tobias, ett brittiskt lag och lag Värmland. Det blev en jämn tävling där jag och A blev trea till sist. Individuellt kom jag tvåa bakom Khaddi. Jag hoppade 6,28, 6,27 och 6,20. Inga superhopp men det kändes ändå ganska stabilt och bra. Lagtävlingen var en kul twist som jag hoppas återkommer någon mer gång 👍🏼😁

Några sköna dagar hemma

Hej i sommaren!

Äntligen lite nice väder ☀️ Även om det inte är någon högsommarvärme direkt så har det ändå varit några soliga och härliga dagar. 
Jag har varit hemma i en dryg vecka nu och det är rekord för den här sommaren. Vi har rest väldigt mycket nu på senaste tiden och det är ju förstås superkul, men ibland behöver man komma hem och varva ner lite. 

Jag har tränat på lite hårdare under veckan och ska fortsätta med det några veckor till, för att kunna få till en formtopp mot SM och Finnkampen i slutet av sommaren. 

Träningen har flutit på bra, även om jag fick massa träningsvärk förra veckan haha. The deep squats were killing me.. Men det är skönt att få lite träningsvärk ibland. Då känner man att man behövde kötta på lite 😊 Jag har kört hårt på styrkan och hoppstyrkan, och jag fick äntligen slänga min sista "träningsperslapp" som var nytt rekord i femsteg 😁 Förklaring:


När jag och A var i Florida så satte vi upp lappar med våra träningsmål på en spegel, så man kunde se dom varje morgon och kväll och bli peppad av dom. De flesta lapparna kunde vi skrynkla ihop och slänga redan i Florida, men jag har haft en envis lapp som jag inte blivit av med, femstegslappen! 
Nu var det ett tag sedan jag testade femsteg men i tisdags tänkte jag att nu ska jag banne mig få slänga den. 
Och det lyckades! Jihoooo! 19,35m är mitt nya femstegspers 😊👍🏼

Lapparna på spegeln och två taggade 😂 Nu är alla träningsmålen nådda så nu får vi sätta nya mål 😁

Under veckan har jag även kört på med 120m intervaller, och dom gick förvånansvärt bra, även om jag dog lite efteråt. 

Efter styrkan på Bosön ställde vi oss i vattnet och körde lite isbad i det kalla Lidingövattnet. Skönt efteråt iaf. 

Skriv inläggstext 

VLT kom förbi och hälsade på på träningen i veckan och det resulterade i ett fint reportage 👍🏼


Jag fick ett par galet coola solglasögon från min brors fru som hon designat. Tack snälla du ❤️🙏🏼

Förutom att träna och jobba under veckan har jag även haft tid för lite annat kul. Jag mötte upp med Andy och Linda för en mysig och kul middag på Ångbåtsbryggan. Tack sötisar för en trevlig kväll 💕

Sedan har jag och A kollat mycket serier (just nu The Killing) och det har varit mycket kul friidrott på TV. Junior-EM och Diamond league tävlingar. Skönt att ta det lugnt och chilla lite på kvällarna.

Det var väl lite av vad jag pysslat med under den senaste veckan 😊 

På måndag åker jag till Karlstad för att tävla i Karlstad Grand Prix på tisdag. Det ska bli kul och jag ser verkligen fram emot den tävlingen.

På återseende 🌸