Köttar vidare

Hej svejs! 

Då checkar vi ut från ännu en köttig träningsvecka med 11 nya pass på träningsbanken. Denna vecka har varit ganska tuff träningsmässigt samtidigt som jag har jobbat extra, så jag känner mig hyfsat sopslut idag haha! 

Våren har äntligen kikat fram och jag har tränat mina första pass ute i Sverige i år 🙌🏼🌱 

Jag har gjort lite spännande tester på Bosön, köttat styrka med Bubben, sprungit med brudarna och hoppat med A 😊

Typ sådär känner jag mig just nu ( - illamåendet) så jag ska hoppa i säng.

Godnatt!

Maxim-ambassadör!

Jag har blivit ambassadör för sportnutritionsföretaget Maxim 😃 Jag är så glad och tacksam över det, då Maxim har superbra produkter! Goda barer, sportdrycker, återhämtningsprodukter och massa andra bra grejer 👍🏼 Gå in på Maxim.se och kika om du är nyfiken. 


"Maxim hjälper dig som proffs såväl som motionär att optimera din kost och maximera ditt träningsresultat genom att erbjuda ett brett sortiment av sportnutrition och peppa dig att utmana dina gränser".


10 nya pass på kontot

Nu har grundträningen satt igång och den här veckan har jag hunnit med 10 pass. Det ska bli 11 pass innan veckan är slut. Så himla skönt att vara igång igen efter så lång sjukdom. Eller skönt är väl att ta i, jag har träningsvärk upphöjt i hundra, men det är gött att känna var alla musklerna sitter haha. Nästa vecka kommer det att kännas bättre och mjukare tror jag 😊 


Det har varit en härlig blandning av styrka, hopp och sprint. 

Nu börjar kroppen dock längta efter en återhämtningsdag, så i morgon tar jag vila. 

Nej nu ska jag och mina nymålade vårnaglar ta tag i disken.
Ha en fin helg! 🎉