Mora

I helgen har jag och Andreas varit i Mora som ledare på ett friidrottsläger. Superfina dagar med härligt väder och glada barn 😊

 
Förutom att träna och leka så har vi även bowlat. Undrar vem som fick mest poäng där? 🤔😁

På vägen hem stannade vi i Borlänge för att hälsa på Andreas brorsa och hans familj. Supermysigt! 💕


Nu är vi på väg till Enköping för Morsdagsfirande ❤️

Happy Mothersday alla mammor!

Sommaren är här!

Äntligen har sommaren kommit till Sverige. Det känns som att det knappt var någon vår, utan sommaren slog till direkt. 

Nu har vi haft en hel vecka med riktigt drömmigt väder.

Vi har passat på och njutit av vädret mer än på träningen. Vi åkte till Långängens gård och åt en smarrig lunch, vi har gått mysiga promenader och druckit kaffe på uteplatsen 😊

Lag-SM kval

I torsdags hade jag min första "riktiga" tävling för sommarsäsongen. Jag gjorde ju en liten träningstävling förra veckan men då tog jag det mer som en träning och gjorde ingen tävlingsförberedelse.


Nu hade jag vilat och kört tonus och kroppen kändes lättare och piggare 😊👍🏼

Vi tävlade i Sätra i Stockholm och vädret var riktigt bra faktiskt, trots lite regniga väderprognoser innan. Vädret höll uppe och det var helt ok värme.

Jag hade tresteg först, och jag inledde med 13,03. Därefter hoppade jag 13,18 x 2 och 13,17, så jag var otroligt jämn utan att riktigt få till någon träff. Jag fick ett övertrampshopp som mättes till 13,47, så då fick jag lite boost och självförtroende att jag kunde hoppa lite längre. Så i sista hoppet slog jag till med nytt personbästa och klubbrekord 13,34 🎉 Wohooo!!

Efter det hoppade Andreas längd och gjorde comeback efter sin skada. Jag var SÅ nervös och önskade över allt annat att det skulle gå bra för honom. Och det gjorde det, han är SÅ värd det!! ❤️ Han hoppade 7,95 direkt, vilken comeback!! Helt otroligt! Så glad för hans skull!!!

Sedan skulle jag hoppa längd. Jag hade över tramp i första men jag kände att det var ganska bra ben. Studsiga och lätta. Övertramp även i andra. Sedan hade jag 6,30 med halva plankan kvar, så det var gött! Bästa starten någonsin! 

Efter längden sprang jag stafett också, så det blev en riktig heldag! 

Vi hann även med lite födelsedagsfirande  av Andreas då mamma och pappa hade tagit med sig tårta! 🎂👌🏼

En helt fantastiskt kul dag, då jag var allra gladast över att se Andreas hoppa på tävling igen 💕

Världens bästa supportrar ❤️