Julen närmar sig med stormsteg..

..speciellt eftersom vi ska fira jul redan den 9:e december 😊 Vi åker ju snart till Sydafrika och det känns som att tiden stormar fram och vi försöker hinna med den så gott det går.

Den här veckan har det varit fullt upp med träning och jobb, och jag har varit ganska trött emellanåt. Det ska bli så härligt att komma till solen och lugnet i Potch snart. 

Men innan dess ska det tränas massa, jobbas ganska mycket, firas jul två gånger plus massa annat småfix. Fullt ös!! 

Kroppen känns ganska sliten just nu men nu är vi på sista riktigt hårda treveckorsperioden. När kroppen blir sliten blir jag galet trött, alltså sömnig och behöver sova väldigt mycket. Jag försöker få in så mycket sömn det bara går. Tror att jag kanske är extra trött pga mörkret ute nu också. I need sunlight! NOW please!

Nu ska jag gå och kötta lite bål i hemmagymet. I morgon väntar ett hoppass och ett intervallpass med 120m-lopp.
(null)

(null)

(null)

(null)
Jag har nya suuuperfina hörlurar från Miiego. Ros’e-rosa och riktigt nice!! 

Mysig dag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Förra veckan hade jag och mammis en supermysig dag på stan. Vi åt lunch på TAK, kikade i affärer, jag provade slöjor, vi fikade och shoppade. En toppendag! Tack mammis!

The weekend

Todilooo!
Hoppas att ni har en fin helg i höstiga November🍁
Jag är på väg till jobbet och har nyss ätit supergoda blueberry pancakes 🥞 till frukost! Vilken start på dagen!!😁

Träningen går framåt. Jag fick klartecken av Britta att börja träna efter mitt riktiga schema under nästa vecka, så det ska bli kul att få köra alla pass igen, inklusive jogg till uppvärmning 👍🏼

I torsdags körde jag och A hopp på förmiddagen, men på kvällen hade gruppen trappor (det får jag testa nästa vecka) och jag sprang sprint-accelerationer.  (null)
I fredags morse fick jag vara med på backpasset igen för första gången på många veckor. Det var kanske sista passet vi körde ute, lite beroende på hur vädret ser ut under nästa vecka. Det var iaf ganska skönt ute med 6 grader och sol. Vi sprang en serie med 3 lopp i varje, tre sådana serier x 3. Så 27 lopp totalt för killarna och 24 för mig som sprang ett lopp mindre i första serien.  (null)
På eftermiddagen körde vi styrka på Bosön.
Sedan skyndade vi hem och duschade, åt mat och gjorde oss iordning för Globen och konsert!  (null)
Vi såg In Flames och Five finger death punch. Riktig hårdrock alltså 😁🤘🏼 In Flames är A’s favoritband så hand bjöd med mig på hårdrocksdejt 😊💕 En kul kväll med mycket ös!
(null)

(null)

(null)

Lördagar är mina vilodagar, så ingen träning igår. Ikväll kör jag mitt första Bubben-pass för säsongen. Bubben är vår styrketränare, så det ska bli grymt med lite teknikhjälp i styrkan 👍🏼
Sen rullar vi igång med en ny träningsvecka i morgon. En vecka med alla pass enligt programmet också!!! Wihooo!!
Leeeeets Gooooo!