MÖHIPPA 🎉✨💕

I lördags morse blev jag helt galet överraskad och chockad när jag väcktes av att det ramlade in ett möhippegäng hemma😁 . Jag som trodde att jag skulle upp och jobba, och jag reagerade knappt av att mobilen lät haha. Men jag fick en liten film där möhippegänget "Mallans I Do Crew" sa att jag måste öppna när det ringer på om 2 minuter. Jag är fortfarande helt nyvaken och i chock typ så jag fattar inte om det är på skoj eller inte. Men strax därefter plingar det hysteriskt på dörren och det skjuts konfetti🎉  

(null)


Jag fick 12 minuter på mig att packa ihop massa saker på en lista, helt sjukt stressigt och alla hetsade haha 😂 Hade ingen aning om vad jag tryckt ner i väskan när jag drog iväg.

(null)


Vi hoppade in i bilarna och åkte iväg ut på landet. Ledtråden jag fick var att jag skulle gå ut i split och få vind i ansiktet haha.. Jag kunde aldrig gissa att detta var aktiviteten vi skulle göra...  (null)

PONNYTRAV!!! Så himla kul! Jag har aldrig testat det förut men det var superroligt!  (null)

(null)
Man fick först en häst tilldelad sig som man fick testköra ett varv. Därefter var det tävling och vi körde i två heat. Jag var i det första heatet med ponnyn Flisan som pinnande på riktigt snabbt när det väl var tävling så vi kom i mål först i första heatet. Sedan körde heat två ett testvarv och ett tävlingsvarv, och de bästa i respektive heat körde A-final och de andra B-final. Det var en superkul aktivitet som jag verkligen kan rekommendera. Hur gick då den spännande finalen? Jo jag kom tvåa efter Dani 😁  (null)

(null)

(null)

(null)
När vi rejsat klart med hästarna hade tjejerna fixat en mysig picnic som vi åt på en gräsplätt mellan hästhagarna.  (null)
Marre, Andrea, Malin, Hanna, Sofia, Jenny, Bella och Daniella!
(null)
Under picnicken fick jag svara på frågor som de tidigare ställt till Andreas för att se hur bra vi kände varandra och om jag kunde svara samma sak som han svarat, kul lek 😊 Jag hade tillräckligt många rätt för att få godkänt och klartecken för giftermål haha 😁 (null)
Daniella med sitt pris hon vann på travet 🏅.
Vilken perfekt dag att vara ute! Solen sken och det var riktig vårvärme (i solen iaf😊). När vi ätit klart rullade vi iväg och jag blev meddelad att nästa aktivitet var att göra uppdrag på IKEA i Barkarby... kanske inte min favoritgrej att göra (dessutom hade jag och Dani en deal sedan många år tillbaka att inte göra elaka möhippor haha) men dom lovade att det skulle vara snälla uppdrag. Vi åker mot Barkarby men istället för IKEA så åker vi till Jump Yard!! Shit vad skoj, jag har länge velat besöka en trampolin park!!  (null)
Det var riktigt kul att hoppa runt och göra volter, dunka en basketboll, klättra klättervägg och annat kul 😁 Verkligen en passande aktivitet för en hoppare.  (null)
En superkul grej som jag gärna gör om snart igen! Andreas blev också taggad att testa så vi får åka dit nångång igen. 
När vi skuttat klart åkte vi till pappas företagslägenhet på Söder som de lånat och chillade en stund och åt lite snacks och drack skumpa. Sedan åkte vi till (null)
 ett spa på söder där vi ralaxade, bastade, badade och jag fick en härlig ansiktsmask. Vi hade ett eget rum med en privat bastu med superfin utsikt.  (null)
Självklart iklädd mina fabulous glasögon! 
När vi var klara på spat så åkte vi tillbaka till lägenheten och gjorde oss i ordning och sedan åt vi middag.  (null)
Efter maten lekte vi lekar. Pictuonary med bröllopstema!  (null)

(null)

(null)
Dagen, eller rättare sagt natten avslutades med dans och röj på Spybar 💃🏼. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Alltså vilka fantastiska vänner jag har i mitt liv!! Jag är så lyckligt lottad! ❤️ Tack alla inblandade för en magisk dag med så mycket glädje!! 💕

Kommentarer :

#1: Mamma

Underbart!!!!
Kraaaaam

Svar: Ja en himla kul dag!! 👭💃🏼❤️😁
Malin Marmbrandt

skriven

Kommentera inlägget här :