SM i Eskilstuna

I helgen hade vi SM i Eskilstuna, och jag hade kval i lördags. Där hade jag tänkt att jag skulle göra ett säkert och lugnt hopp i första för att göra av med så lite energi som möjligt, men benen bara sprang iväg av sig själva och jag trampade över tyvärr så jag fick lov att hoppa ett hopp till. Då flyttade jag tillbaka rejält och klarade kvalgränsen 5,95 och fick ett stort Q. Hoppet mätte 6,06m. Då var det bara att börja ladda för finalen. 
Men först var det Andreas tur att hoppa final på lördag eftermiddag. Tyvärr hade han jättetrassligt med ansatsen och inledde tävlingen med två övertramp (som såg bra och långa ut). Sedan gjorde han ett säkerhetshopp och först därefter kunde han mosa på. Men tyvärr fortsatte ansatsen att krångla och A fick ingen riktigt bra träff och slutade på 4:e plats på 7,61m. Han har ju inte kunnat träna längd alls på hela sommaren så jag tyckte ändå han gjorde superbra!! ❤️
På söndagen var det min tur att hoppa final. Jag började dagen med en morgonjogg och lite stretch på en brygga.  (null)
Kroppen kändes lätt och bra. Vi checkade ut och åkte till arenan strax efter 12 och jag skulle hoppa 14.10.
Uppvärmningen kändes bra och benen studsiga. När jag gjorde inlöpningarna så blev dom bättre för varje gång och jag gjorde bara ett inhopp (brukar göra 3) för att allt kändes så bra. 
Första hoppet kändes superbra men blev tyvärr ett liiitet övertramp. Jag flyttade tillbaka en och en halv fot för att vara säker på att inte trampa över i andra. 
Det blev 6,24m i ett väldigt avvaktande hopp. 
I tredje öste jag på lite mer och fick 6,33 men en dålig plankträff. 
Fjärde hoppet var återigen jättebra men övertramp. Benen kändes verkligen superbra och pigga.
I femte var det ännu ett övertramp (jag chansade för att jag kände att jag kunde få till en riktig fullträff om jag bara skulle träffa plankan). 
I sjätte hoppet var jag så sjukt taggad och mosade på allt jag kunde men fick en till dålig plankträff och landade på 6,30 och vann ett SM-silver!! 🥈🎉
Superglad att efter denna bergochdalbanesäsong få hoppa en riktigt kul tävling där jag fick känna mig nöjd efteråt 😁
Det var en otroligt spännande och jämn tävling!  (null)
Precis när tävlingen var slut så kom ösregnet, så vi hade riktig tur!!
Jag hade världens bästa supporters på plats! Älskar er!!! ❤️❤️❤️ (null)
Jag och vinnaren Khaddi efter tävlingen.
(null)
Jag och bronsmedaljören Sandra.
(null)
Och prisutdelningen!
(null)
Tack Eskilstuna för ett fint arrangemang! 

Gaston Luga

(null)
Behöver du en supersmidig och bra ryggsäck till skolstart eller när du reser t.ex. kan jag tipsa om Gaston Luga. Den har ett superbra fack för ditt pass, och ett fack i väskan för din dator eller platta. 
(null)
Dom är designade i Sverige, supersköna och snygga! Använd koden MALINM så får du 15% rabatt ✨
(null)

(null)
Just nu får man även en tygpåse på köpet när du köper en ryggsäck 👍🏼

Snart SM 🌟

Halloj!
Veckorna rullar på och nu i helgen är det dags för SM!! Ska bli såå himla kul!
I år blir det bara längdhopp för min del då jag har en fot som starkt ogillar tresteg. Den har blivit mycket bättre nu men jag har inte kunnat träna någon form av enbens-hoppstyrka på hela sommaren, så tresteget får vänta tills inomhus igen kanske. 
Hursomhelst så ska det bli skönt att fokusera på enbart längden i år, då det är väldigt saftigt att hoppa tre dagar i rad som jag brukar få göra (fre tresteg, lör kval längd, sön final längd). Nu kommer jag att vara lite piggare på söndagen 😁👍🏼.

Idag är det vilodag och jag ska bara vara hemma och fixa lite, packa inför helgen och städa.

Vad har hänt under den senaste veckan?
Jo förra tisdagen var jag och mamma på allsång på Skansen. Vi har sagt i typ 10 år att vi ska gå på allsång, men aldrig kommit iväg haha 😂 Nu fick vi äntligen till det, och det var superkul!!  (null)
Scenen!
(null)
Mammis och jag ❤️
(null)
Min nya fina Gaston Luga-rygga 💕
(null)
Det kom några regnstänk, men vi hade capes så det var inga problem, lite mysigt faktiskt!!
(null)
En superkul kväll! Allsång kan vi gå på igen 😁👍🏼 
På torsdagen hade jag ett möte och sedan var jag på ett YMR-event på The Lobby i Stockholm där YMR-kläderna kommer finnas i butik i två månader framöver.  (null)
Grymt duktiga Peter Häggström! 🌟
(null)
Alla hans fina kläder 😍😍😍

I morgon rullar vi till Eskilstuna och Andreas har kval i längd. Jag hoppar kval på lördag och final på söndag. A har final på lördag. Det ska bli en superkul helg, ser grymt mycket fram emot den 🌟👊🏼😁