A till Glasgow 💫

A fick en inbjudan till Glasgow och Muller Indoor Grand Prix! Så himla kul för honom! Det är en av världens största inomhusgalor och han får riktigt top notch motstånd. Heja dig! 
På söndag strax efter 17 får ni hålla tummarna ✊🏼✊🏼.  (null)
Själv sitter jag med bröllopspyssel. Har skickat efter hindersprövning, fixat med inbjudningarna och hemsidan. Things are starting to come together 💕 Idag går vi in på tvåsiffrigt antal dagar kvar until the big day ❤️💍 Cant wait!!! 99 days!!! 👰🏼🤵🏼

My champion 🥇

A hoppade längd igår på SM, och trots en usel uppladdning med sjukdom och dåligt med sömn hela veckan så vinner han!! Han är bäst min älskling! Vilken kämpe 🥇🏆❤️
(null)
(null)
(null)
Foto: deca text och bild

Glöm och gå vidare

Glöm och gå vidare, så är känslan efter helgen och SM. Det ska bli skönt att få börja om nu med träning igen och få känna mig stark och frisk så småningom. Den här säsongen blev det bara pannkaka av vilket är supertrist verkligen, men mår man inte bra går det inte heller att prestera bra. Nu ska jag fokusera på min kropp och på att må bra igen. Jag är laddad för träning och motiverad inför sommaren, och det ska bli riktigt härligt att få börja kötta igen nästa vecka 👊🏼👊🏼  (null)
Jag försökte verkligen kräma ut det jag hade i kroppen och kämpade allt vad jag kunde, men jag hade inte turen på min sida och jag missade silvermedaljen med 4cm och bronset med samma resultat och 1cm sämre andrahopp. 
I tresteget fanns inget alls kvar i kroppen, utan en trött kropp med en påbörjad förkylning pallade inte alls att hoppa tresteg. 
Nu glömmer jag detta och blickar framåt.  Nästa tävling blir någongång i maj, och då ska jag göra mig själv rättvisa igen 👊🏼👊🏼. 
Men först ska jag äta en och annan semla!
Foto: deca text och bild