The struggle continues

Inte heller denna helgen fungerade min kropp som jag ville. Jag känner inte igen mig själv och min kropp reagerar och beter sig inte som jag är van vid. En väldigt frustrerande känsla! Hur jag än kämpar så känner jag samma kraftlöshet och brist på energi. Jag förstår inte vad som har hänt. I början på lägret så flöt allt på och allt kändes jättebra. Ända fram tills jag blev sjuk.. efter det har jag inte alls kommit i form. 
Jag tävlade i tresteg i lördags och det funkade inte alls. Ingen power och inget tryck i benen, och det i kombination med de hårda mondobanorna blev kaos. Ett riktigt uselt resultat och jag var mycket besviken.
Jag tänkte att jag skulle ta revansch igår i längden, i gropen som jag hoppade en grym tävling i förra året. Men det var samma känsla av kraftlöshet återigen, och inte alls ett resultat jag var nöjd med. Så himla tråkigt! 😢 
Nu ska jag lägga in en extra vilodag denna vecka och se om det är mer återhämtning jag behöver. Annars vet jag inte vad jag ska göra.

A hoppade bra i samma tävling, så det var kul iallafall!! Han hade ett monsterövertramp, ett hopp bakom plankan som var långt och han fick med sig 774!! Härligt älskling! 👏🏼😘 (null)
Idag blir det styrka, hopp i morgon, vila onsdag, sprint torsdag och sedan vila på fredag. Hoppas att kroppen känns fräsch och stark på lördag. Då är det raka spåret i Sätra som är en viktig tävling för uttagningarna till Nordenkampen helgen därpå. 
Kämpa kroppen! Snälla!

Säsongspremiär

I lördags gjorde jag min första tävling för säsongen, Täby Vinterspel i Sätra. Uppvärmningen kändes ganska bra med pigga och lätta ben, men när jag sedan började hoppa så stämde ingenting. 

Jag har inte hoppat något med full ansats på träning, och nu på tävlingen så hittade jag ingen känsla alla i den sista attacken in mot plankan. Jag kom långt ifrån och tog monstersteg eller så kom jag nära och tog för kort steg.. I sista hoppet gjorde jag en bättre ansatslöpning men då blev det övertramp. Jag fick bara med mig 6,04m och var ganska så missnöjd. 
Ingen toppendag helt enkelt. Men första tävlingen kan bli lite vad som helst och nu blev det tyvärr inte så bra 👎🏼 Men men, jag hoppas att det lossnar tills nästa helg 😊 

Kanske hade jag inte riktigt hämtat mig efter magsjukan heller? Jag känner mig inte riktigt helt pigg än. Får hoppas på att det blir bättre under veckan.
(null)
The struggle was real 😂
Tack för bilden Mattias Tufvesson.
(null)
Som alltid är det kul att träffa alla härliga medtävlare 💕 Här tillsammans med Mollan och Emelie. 

Nu laddar vi på mot en ny tävling nästa helg i Uppsala. 👊🏼

Home sweet home ❤️

(null)
(null)
(null)
Dom två sista dagarna kunde jag äntligen träna lite igen!! Det fina vädret höll i sig hela lägret ut och det var t.o.m lite väl varmt vissa dagar. Men vi kämpade på i solen 😅
Det blev ett hoppass med lite blandade hopp. Längdhopp, hoppstyrka och några förstastegsövningar till trestegs (som jag försöker mig på på bilden).  (null)
(null)
(null)
På kvällen sprang vi ansatser och kastade kulkast. A kastade nästan ut ur kastsektorn, han hade en grym kuldag!! 💪🏼 Jag kände mig fortfarande lite orkeslös efter magsjukan, men det var skönt att va igång igen iaf.
(null)
(null)
(null)
Sista dagen, igår, var kroppen äntligen på gång igen och jag sprang 60m-lopp på bra tider!! Äntligen kroppen, hurra! Det var så skönt att känna att krafterna kommit tillbaka 🙌🏼  Efter träningen duschade vi (fick ha kvar rummet 15, grymt bra service!) och åt en lunch på stamstället FT. Därefter väntade en lång hemresa, som ändå gick förvånansvärt smidigt och lätt där allt flöt på som det skulle. 
Vi landade runt 8,30-tiden i morse och idag har vi handlat, packat upp och TVÄTTAT 🤣
Idag blir det ingen träning utan bara fokus på återhämtning och vila.
Ciao (null)
Här hemma kör vi jul nån vecka till då vi knappt hann tända juleljusen innan vi åkte 😁