The wedding - del 1

Då kom alltså dagen till slut som vi så länge sett fram emot, den andra juni tvåtusenarton ❤️ 
Vi startade dagen med lite frukost, innan jag åkte till frisören för att fixa håret. När jag kom tillbaka åkte jag och A gemensamt till hotellet och lämnade av alla saker vi behövde ha där. Sedan åkte han hem igen och jag stannade där för att göra mig i ordning, A skulle ju inte få se mig innan bröllopet 😊 
(null)
Daniella, Bella och Jennica kom och hjälpte mig med allt fix innan. Vi åt supergod sushi och bara hade en mysig stund tillsammans. Här började jag faktiskt att bli lite nervös. Inte nervös på ett jobbigt sätt, men sådär härligt nervös som om att man hade fjärilar i magen.  (null) 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Det var ca 50 knappar att knäppa så det tog sin lilla stund att klä på sig. Vid klockan 14 åkte vi iväg mot kyrkan, där jag skulle möta upp pappa. Det var inte helt lätt att hoppa in i en bil haha.  (null)
(null)
Micke körde ner mig och Daniella och smet in i ett litet hus bakom kyrkan där pappa väntade. Där inne var det svalt och skönt (ute var det 27 grader!!) Precis innan vigseln kom vaktmästaren och frågade om jag ville starta kyrkklockorna, och det ville jag såklart 😁. När klockorna började ringa så blev jag nervös på riktigt och jag vet att jag tänkte "nu händer det". Tanken gjorde mig rörd och lite tårögd, men pappa fick mig att slappna av med historier från hans barndom när han startat kyrkklockor mitt i natten haha. (null)
Vi ställer oss utanför dörrarna och hör hur orgeln börjar spela "Can you feel the love tonight". Dörrarna öppnas och vi börjar sakta gå in. Jag ler och försöka kämpa tillbaka tårarna som vill tränga fram. Jag känner att jag ler samtidigt som jag fulgråter haha. När jag ser Andreas framme vid altaret så kommer tårarna. Det var en väldigt emotionell stund. Att se allas glada ansikten när vi går nerför altargången är också ett minne som kommer finnas kvar länge på näthinnan. ❤️  (null)
(null)
När jag kom fram till altaret så kramade jag pappis innan jag gick fram till min blivande man. Sooo exciting!  (null)
(null)
Vigseln börjar med att prästen pratar lite, och sedan sjunger vi psalm 200, I denna ljuva sommartid. Därefter är det lite mer prat och sedan framfördes "Utan dina andetag" av en tjej som hette Karolina. Hon sjöng magiskt vackert! Så glad att vi hittade henne.  (null)
Därefter var det själva vigselakten. Vilken känsla! Nu blev han "min" på riktigt liksom ❤️ Det gick bra att säga löftena (var lite rädd att jag skulle böla sönder och inte få fram ett ljud haha) och vi tappade inte ringarna, så riktigt lyckat måste jag säga 😁👍🏼
Efter vigselakten sjöng Karolina "För kärlekens skull". Älskar den låten! Sedan pratade prästen lite mer, han var riktigt rolig! Hans skämt lättade upp den nervösa stämningen. Kan verkligen rekommenderas! 
Sedan sjöng alla psalm 201 "En vänlig grönskas rika dräkt", och därefter började utgångsmusiken "All you need is love". Då gick vi ut ur kyrkan och smet ut på sidan och väntade på att alla skulle komma ut, och så gick vi ut genom kyrkdörrarna igen när alla väntade utanför. Vigseln gick superbra och allt blev precis så som vi önskat. Väldigt intimt och kärleksfull. 
(null)
(null)
Om man ska klaga på något så ska det väl vara värmen. Jösses vad varmt det var, helt galet!! Nu kanske det var extra varmt för att man var nervös och så, men det säkert 30 grader därinne 😅 
(null)
Yayyy We made it!! 
(null)
Vilken känsla komma ut ur kyrkan, nygift och överlycklig!! 
(null)
(null)
(null)
En helt magisk känsla! ❤️ Så mycket kärlek!!
(null)
(null)
(null)
Här är hela gänget samlade utanför kyrkan. 
(null)