Back on track again

I söndags släppte äntligen migränen och jag har kunnat träna på för fullt under hela veckan. Halleluja! Efter knäproblem, magvirus, förkylning, fotstrul och nu en veckas migrän är jag på banan igen och nu ska jag banne mig hålla mig där och få lite kontinuitet fram till sommaren! 
(null)
Fick ett par nya skor från jobbet! Super nice! New Balance 1500 boa ⚡️
(null)
Efter ett bra styrkepass i söndags kväll, så körde jag hopp och konlöpning på måndagen. 
På tisdagen sprängde jag mig själv på intervallpasset och var passed out i typ 10 minuter efteråt följt av fem spyor Hahaha 🤮 Sedan var jag på benen igen, stolt över att jag vågade springa på rejält trots att det smärtar ett tag efteråt.
(null)
Glad att ha överlevt syrafesten i kroppen!
(null)
Mina grymma team mates! 👊🏼✨ 
(null)
Onsdagen bjöd på magiskt vårväder (även om det var lite kallt) så vi hoppade ute ☀️ Så himla härligt!!
(null)
Konstgräset är uppvärmt så ingen snö lägger sig på gräset. Grymt bra att kunna hoppa på konstgräs då det är mycket skonsammare än friidrottsbana. 
(null)
A lapar d-vitamin 😊☀️👍🏼
(null)
Blommorna har börjat ploppa upp i rabatten, så fint!  (null)
Idag har vi varit och shoppat en grymt snygg kostym till A till bröllopet 👌🏼 Han var så himla fin min älskling ❤️ Dock var inte vältränad figur inte det ultimata när man skulle passa i en kostym, men vi fick riktigt proffsig hjälp och dom skulle sy om kostymen så att den passar min biff 😁 
(null)
Efter shoppingen väntade ett riktigt maffigt pass på Bosön med häckrörlighet, motståndslöpning med släde och massa mage och ryggövningar. Nu ligger jag sopslut i soffan och har smaskat i mig massa havrebollar och ska ta sats för att orka hoppa in i duschen. Heja mig!
(null)

Tuff vecka

Den här veckan har gått lite knackigt för mig. Det började i måndags morse när vi skulle köra hoppstyrka, och jag fick brutalt akut migrän och fick avbryta passet direkt. Jag tog några huvudvärkstabletter och kände mig helt ok efter lunch så jag orkade gå på möte med ansvarige för bröllopsfesten. Eftersom jag kände mig bra så åkte jag till kvällspasset och det gick bra till en början då vi körde konlöpning, men sen när jag skulle hoppa igen så kom smärtan tilllbaka och jag fick avsluta passet igen. 
På tisdagen kände jag fortfarande av huvudvärken men efter en huvudvärkstablett kändes det ok så jag tränade ett pass och det kändes bra.  (null)
Jag sprang 2x4x150m och kastade medicinboll. Nu trodde jag att migränen hade släppt. Men nej, det var en grymt seg migrän. På eftermiddagen mådde jag okej och jag och mamma gick och köpte slöja, smycken och tiara till bröllopet ❤️ Mysig eftermiddag/kväll!
(null)
På onsdagsmorgonen försökte jag mig på hoppstyrka igen men då fick jag superont och Leffe fick skjutsa hem direkt. Jag vilade resten av onsdagen. 
Igår kände jag mig fortfarande inte bra men tog alvedon och körde ett bra hoppass ute i det härliga vädret. Jäkla skitmigrän som aldrig släpper. 
(null)
På kvällen sprang jag släde, körde häckrörlighet, stepups och bellyback. Huvudet är fortfarande inte bra.. 
Jag ska träna idag igen men sen får jag vila fram tills söndag kväll, så då måste det ha blivit bättre. Annars får jag uppsöka läkare nästa vecka 😕
Det är så jobbigt att gå runt med konstant huvudvärk, man blir galen på det efter ett tag.
Så tröttsamt och humörsänkande. 
Nu hoppas jag på en bättre vecka nästa vecka!
Ha en fin helg 💕 

Starkare igen

(null)
Hej!
Nu är tredje träningsveckan igång och jag börjar verkligen känna mig starkare igen 💪🏼 Det känns som att jag hittat tillbaka till styrkan jag hade innan magviruset och det flyter på bra med träningen igen. 
Den här veckan började med styrka i söndags, och sedan vertikala hopp på måndag morgon. Vi sprang konlopp på måndagskvällen. 
(null)
På tisdagen kastade vi medicinbollskast, kulkast och hoppade borzovhopp med 10kg viktväst på förmiddagen. På kvällen sprang vi 150m lopp 😅 Hanna och jag sprang bara ett set för vi har lättare vecka, och stackars A i bakgrunden hade två set 😊 
Igår var det onsdag och på morgonpasset hade jag horisontella hopp över häckar och på mattor, och ett besök hos kiropraktorn som knäckte foten och ryggen. Skönt!
Mellan passen åkte jag in till stan och åt lunch med Jennica 🍣 Så himla mysigt och gott💕 (null)
Idag väntar allmänstyrka på förmiddagen och häckgång, motståndslöpning och bellyback på kvällen.
Over and out 😁