Vecka 2 av kom-igång-fasen

Förra veckan smög jag igång med väldigt lugn träning, ett pass om dagen. Denna veckan har jag fortsatt kört ett ganska kort pass per dag, men jag har pressat mig betydligt mer för att göra mig förberedd för att börja köra hårt och dubbelpass nästa vecka. Jag stegrar igång för att kroppen ska få vänja sig vid hårdare belastning och mer mängd igen.  (null)
Några borzovhopp på gräset.
(null)
Trött men söt älskling! ❤️
(null)
Rumpan ska få jobba!! 
Jag var även en sväng till Karins backe och sprang backintervaller. (null)
Det är så mysigt i skogen nu på hösten 🍁🍃.
(null)
Min fina Gaston Luga-rygga hängde med. 
Igår var jag och A ute och sprang. Vi turades om att cykla och springa så kunde vi köra hela rundan tillsammans (annars har vi inte riktigt samma distanstempo 😅) och det var superhärligt. Så himla vackert ute nu, Lidingö är magiskt på hösten!  (null)
(null)
(null)
Passade på att shoppa lite nya stora koppar och skålar från Rörstrand. Älskar Swedish Grace!! Och så gick jag förbi Nespresso och fyllde på kaffe förrådet hemma 😍❤️
(null)
Det kom en mumsig bar-leverans från Maxim också, stort tack för dessa godingar!! 
(null)
I morgon väntar jobb, coachning och styrketräning! Godnatt!!

Off season

Hej!
Nu har det varit tyst här ett tag, mest för att jag legat däckad sedan Finnkampen och knappt rört mig ur soffan 🙁
Jag åkte på någon riktigt seg Finlandsbakterie som verkar supersvår att bli av med. Jag är fortfarande inte helt pigg med det är iaf mycket bättre. 
Jag har rullat igång lite lätt med träning den här veckan men kommer hålla passen ganska korta och lätta hela första veckan för att långsamt väcka kroppen eftersom jag inte känner mig helt hundra.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Jag har fått lite schyssta träningstillbehör från Casall, bl.a. bandet nedan som man kan göra superbra rumpövningar med 👍🏼🍑
(null)
Idag väntar planeringsmöte med Leffe och några backlopp i Karins backe. Jag håller även på att tvätta och fixa lite här hemma. Sen ska jag åka och hämta paket med några koppar jag beställt och nya barer från Maxim 😋🍫 Mumsigt! 

Finnkampen avslutade säsongen

För fjärde året i rad (och 7:e gången totalt) så avslutades säsongen med Finnkampen för mig. I år gick den i Tammerfors precis som för två år sedan. Till 2020 ska Olympiastadion i Helsingfors vara redo för tävlingar igen, så då kommer Finnkampen att flytta tillbaka dit igen. Tävlingarna gick ganska sent på kvällen och det blev ganska kyligt och så kom det regn, så det var väl inte optimala förhållanden. Vi siktade på en trippel i längden, men det lyckades inte riktigt då en finska fick på ett bra hopp och persade. Men vi vann grenen och kom 1-2-4 och damlaget vann hela tävlingen!! Superkul!! 💛💙 Jag hoppade 621 och var väl sådär nöjd med det 🙃.  Herrarna hade en otroligt jämn och spännande kamp som förlorades med bara någon poäng. En riktig finnkampsrysare!!
(null)
Vinnare!!
(null)
Längdhoppstjejerna 💕
(null)
❤️❤️❤️
(null)
Ärevarv!!
(null)
Nya trenden - inga byxor 😂
På kvällen var det bankett på en nattklubb några minuters gångväg bort. Kul avslutning på säsongen!  (null)
Haha något suddiga bilder från banketten 🤪
(null)