Magaluf

Hej och glad påsk!
Vi är på Mallorca på träningsläger. Även om solen lyser med sin frånvaro så har vi det ganska bra 😁 Veckans väder har varit blåsigt och kallt, men nästa vecka ser iaf lovande ut, vi håller tummarna ✊🏼✊🏼
Träningen rullar på enligt plan. Vi tränar 10 pass i veckan ca så vi kör på rätt hårt fortfarande. Det är ju en lång säsong så det gäller att grunda väl 😊
Vi har varit här i Magaluf i snart en vecka, så vi har hunnit komma in i rutiner osv. Hotellet är bra men lyhört!! Mycket fest på och runtomkring hotellet, så det är tur att ens största talang är att sova djupt 🤣 Vi har stora och fina rum, med ett litet kök, vardagsrum, badrum och sovrum. Och kaffebryggare!! SÅ viktigt! 
Banorna på arenan helt nylagda och superfina! 
(null)
Vi bor väldigt nära stranden.
(null)
(null)
(null)
Tyvärr väldigt nära alla klubbar och barer också haha. Lite stökigt.. Menmen 😁
Här kommer lite träningsbilder: (null)
Första dagen var det sol! Sedan har vi inte sett röken av den 🤣 Kul att ni därhemma fått njuta av solen iaf!!
(null)
(null)
(null)
Lite småkallt i vinden🥶
(null)
(null)
(null)
Vi har även fått ett uppdrag att spela in en musikal-låt. Det är en tävling mellan olika grupper i Lidingö, och vi fick låten Cell Block Tango från musikalen/filmen Chicago. Ikväll ska vi visa upp vår film och se alla andras bidrag. Blir nog kul haha! Man är ju ingen natural actress direkt, men kul hade vi. Jag spelar en kvinna som haft ihjäl sin kille med arsenik, för att han var gift med sex fruar fast han påstod sig vara singel.. 

Idag har vi varit ute och joggat lite, kollat på Game of Thrones, och snart ska vi gå till lunchen. I eftermiddag väntar ett längdhoppspass 👊🏼👊🏼 I morgon skvallras det om att solen ska komma tillbaka. Det vore nice!
Ha det gott!
Hälsningar från Magaluf 🌴

Kommentera inlägget här :