Ulsteinvik

I torsdags åkte jag och A till Ulsteinvik i Norge för att tävla på Karsten Warholm International. Jag hade gjort iordning matsäck som vi skulle äta under resan men den glömde vi hemma 😞 Vi flög till Oslo först, och från Oslo flög vi ett litet, litet grönt propellerplan till OrstaVolda. Jag skämtade först om det lilla gröna planet när jag såg det utanför gaten och sa: "det där är säkert vårt plan hahaha" men jag hoppades verkligen att jag hade fel. Men såklart var det lilla miniplanet vårat 😂  (null)
Det var inte större än en liten buss 😊 Däremot fick vi se ett helt fantastiskt landskap under flygresan med vårt lilla plan.  (null)

(null)
(null)

När vi kom fram blev vi hämtade på flygplatsen och körda till hotellet. Där åt vi lunch och vilade i några timmar innan vi åkte till arenan och tränade lite lätt.
(null)

(null)
Vi kände lite på banan, det var ju en annorlunda bana, typ handbollsgolv. Vi körde några hopp, strides och frivändningar och det var skönt att skaka loss benen lite efter resan.
När vi kom tillbaka till hotellet åt vi middag med två andra svenskar som också skulle tävla. 

Tävlingen gick på fredagkvällen. Vilken magisk stämning det var alltså! Den bästa publiken jag upplevt tror jag! Helt fullsatt, och superpeppig speaker och publiken klappade och tjoade oavbrutet! SÅ kul! 

Tyvärr hade jag väldiga problem med ansatsen och kom aldrig riktigt bra på plankan (över eller undertramp😏) och jag vet inte om det var golvet som gjorde det svårt, men många hade problem med ansatsen. Oavsett så gick det inte toppenbra för mig. Jag fick med mig 6,14m och det var ju inte riktigt vad jag tänkt mig.. Dock hade jag riktigt kul då arrangemanget var så bra! Till nästa år skulle dom rulla ut en mondo-matta vid längden👍🏼  (null)
Jag lyckades komma tvåa i tävlingen iaf vilket jag var nöjd med 😊  (null)
A kom trea men var bara 7 cm från seger i den jämna herrkampen. 
När tävlingen var klar sprang alla tävlande ärevarv i konfettiregn! 
(null)

(null)

(null)
Efter tävlingen var det en trevlig bankett på en sportbar där vi fick god mat. 

Tusen tack Team Warholm och Ulsteinvik för en superbra arrangerad och kul tävling!! 


Säsongspremiär: Täby Vinterspel

I lördags hoppade jag min första tävling för året och det blev en helt ok start! Det var lite ringrostigt men kroppen kändes bra och det blev bättre och bättre med tekniken.  Jag hoppade 623 vilket är min näst bästa säsongsöppning nånsin. (null)
(null)
(null)
Det känns kul att vara igång igen och att kroppen känns bra och huvudet taggat 😁
Efter tävlingen åkte vi till 450 gradi och åt middag. Har ni inte varit där så måste ni åka dit, världens godaste pizzor!!!  (null)
Den här hette April och vi blev rekommenderade denna av Tobbe. Vilket bra tips!! SÅ himla god!! 🍕
I söndags var vi i Upplands Väsby och hängde med den här lilla stjärnan 👇🏽⭐️
(null)
Vi fikade en lekte en sväng innan vi åkte hemmåt för lite styrketräning. 
Idag har jag jobbat, och ikväll väntar ett hoppass. Det blir den sista riktiga träningen den här veckan, vila i morgon och på torsdag flyger vi till Ulsteinvin för att hoppa på Karsten Warholms tävling på fredag. Ser verkligen fram emot det!! 
Ha en fortsatt fin vecka!!


Häj Svärje

Jag började med att bli sjuk det första jag gjorde när vi kom hem. När man tror att man klarat sig från magsjukan så slår den helt oväntat till när man kommer hem till Sverige istället... suck! 

Den var ganska snabbt övergående som tur var så nu är jag på benen igen och håller på att ladda upp mig inför helgen då jag gör säsongsdebut. Jag hoppar i Täby Vinterspel på lördag.  (null)
I morgon blir det ett lättare tonuspass och sedan ska jag bara vila benen resten av dagen 😊