Gott nytt år! 💫

Gott nytt år!
Vi inleder det nya året med en vilodag som vi taget det riktigt lugnt på. Poolhäng, läsning och allmänt bara chillat 😊
(null)

(null)
Pannkakor med banan, blåbär och lönnsirap till frukost 🥞😋mums! Juicen var också sååå himla god! Färskpressad apelsinjuice, 1 liter = 15 kr.
 
Igår på nyårsafton hade vi dubbla pass och det var varmaste dagen hittills. 34 grader i skuggan. På morgonen sprang jag blockstarter med Erica. 
(null)
Jättekul att köra tillsammans och få lite tävlingskänsla 😁👍🏼
(null)
När det var dags för foto ville Max vara med 💕😁
(null)
Coach Anders och assisterande Coach Max 😂👍🏼
På lunchen gick jag och A och hämtade alla kläder som vi lämnat in på tvätt, och jag som duschat precis innan vi gick var helt svettig efter promenaden och fick ta en kalldusch när vi kom hem. 
På pass två sprang vi 3x120 maxlopp 😅  (null)
Såhär kan man se ut efter det.. 😊
Sedan skyndade vi hem för att duscha och göra oss iordning för nyårsfirande på Wine House med Erica, Anders och Max.  (null)

(null)

(null)
Det blev en supermysig kväll med grymt god mat! 

Kommentarer :

#1: Leif Robertsson

Hej och återigen Gott nytt År! Fått en del filmer från Möller. Det ser skitbra ut era hoppningar. Bra och det gläder mig. Härligt väder och bra träning. Starka också. Har kollat ert hem och bil. Bara bra. Tar en tur till innan ni kommer hem. Hälsa alla och ha det bäst. Kramar. Är bara l i t e avundsjuk. Skulle varit med er.

Svar: Gott nytt år Coachen! Ja här finns det inget att klaga på, allt ör toppen som vanligt! 😊👍🏼 Tack för att du tar hand om vårt hem 🙏🏼💕 Många som hälsar till dig här! Kram
Malin Marmbrandt

skriven
#2: AL

Skaplig nyårsafton med poolhäng, träning, härlig frukost och trevligt umgänge med Erika och hennes familj. Ja återigen, ser ut som ni har det superskönt. Gott Nytt År 🎉

Svar: Gott nytt år kära du! ❤️
Malin Marmbrandt

skriven

Kommentera inlägget här :