Träning, sommar och bad

Andra halvan av juli har levererat vädermässigt ☀️ Sol, värme och fina dagar! Jag har haft en träningsperiod och köttat på lite i ett par veckor, och nu börjar träningsvärken äntligen släppa 😁 Så sjukt vad snabbt man tappar de muskler som man inte använder dagligen.  (null)
Jag har sprungit intervaller, gymmat och kört hoppstyrka på gräs. Härligt med en hårdare period mitt i sommaren för att bygga upp sig igen.  (null)
Träningen har rullat på och jag har varvat dagarna med träning, jobb och bad.  (null)
Ett svalkande dopp efter träningen 🙌🏼
(null)

(null)

(null)

(null)
Hugo och Leon ❤️
(null)
Juli har även bjudit på härliga sommarkvällar i Stockholm.   (null)
På taket på Urban Deli. 
(null)
Bio ❤️
(null)

(null)
Middag på bästa 450 gradi.
(null)

(null)
Födelsedagsfirande för min underbara mammis på söder 🥂🎉🌸💕
Augusti kommer att bjuda på några intensiva men väldigt roliga veckor. Ser verkligen fram de kommande veckorna.

Juli 🌸

Sommardagarna rullar på och det är snart slut på juli månad. Första halvan av juli tävlade jag endel och andra halvan har jag tränat på lite mer och byggt upp mig mot slutet av sommaren. När jag skrev senast så var jag på väg mot Göteborg och Världsungdomsspelen. Där hoppade jag i ett grymt startfält och på min favoritbana i Sverige. Vädret var fint men vindarna väldigt luriga och jag hoppade mest i motvind och fick inte till något bra hopp. 6,23m blev mitt bästa hopp.  (null)
Här med Tianna Bartoletta och Erica Jarder. 

Bara ett par dagar senare var det dags att hoppa i Karlstad på Karlstad GP. Återigen ett grymt startfält och väldigt inspirerande tävling. Jag hoppade 6,35m och kom 5:a. (null)
Tianna Bartoletta, Alina Rotaro, Kaiza Karlen, Jazmine Sawyers, Diwya Biswal, Emilia Kjellberg, Erica Jarder, Tilde Johansson och jag. En kul tävling som vanligt i Karlstad med grym publik. SM går här om en månad så det var skönt att få en bra känsla! 
(null)

GP-touren gick vidare till Varberg den 15:e juli.  (null)

(null)
Vi fick bo på ett superfint hotell. Varberg stadshotell👌🏼✨ Jag träffade min fina vän Linda Berntsson och åt middag med hennes familj och Erica Kinsey💕  (null)

(null)

(null)
Så härligt att hinna med lite kompisgäng innan tävlingen 🥰
Tävlingen var superbra arrangerad och publiken var grym! Däremot var det en bana som inte riktigt passade mig och lite motvind, så tyvärr blev det väldigt dåliga hopp.. VÄLDIGT dåliga hopp 😂 Nu glömmer vi dom🙈 Jag fick iaf träffa massa härliga friidrottstjejer från hela världen, så grymma!  (null)

(null)
Jag var rätt sliten efter Varberg så jag bestämde mig för att inte tävla på ett tag och bara fokusera på träning ett tag framöver.
Juli forts. i nästa inlägg.