Bröllop och Bauhausgalan

(null)
(null)
(null)

Förra helgen var jag och A på bröllop. Det var Andrea och David som gifte sig här i Stockholm. Bröllopet var SÅ vackert och det var en riktigt kul middag och fest 🎉  (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
I torsdags tävlade jag på Bauhausgalan i den nationella tävlingen. Vädret var inte så härligt, utan ca 12 grader och lite regn. Samma som i Bergen typ fast medvind istället 😊👍🏼
(null)
Kroppen kändes rätt bra så hade det varit 10 grader varmare och lite jämnare vindar så hade det kanske blivit lite bättre resultat. 
Jag hade vindar mellan 0 och +6 haha, så det var lite lurigt med ansatsen. Ändå lyckades jag på någon sätt få 6 godkända hopp 🤣
I mitt bästa hopp hade jag 6,22m (+0,7). Det var väl helt ok. Fick ingen superträff direkt utan låg runt 6,20 i dom flesta hoppen.
(null)
Efter jag tävlat hejade jag på A tillsammans med familjen. Mamma, pappa, Anna-Lena och Jenny var på plats ❤️ Så mysigt att träffa alla! A hade lite oflyt och missade precis finalhoppningen och stannade på 7,70. Årsbästa ändå!

I morgon hoppar vi båda Lag-SM kvalet i Huddinge. Det blir en fullspäckad dag och jag kommer tävla mellan 12 och 17 😅 Tresteg, längd och stafett. 

Kommentarer :

#1: AL

Fint att se er festklädda ibland, så fint bröllop. Sedan Bauhausgalan var så kul att få se er tävla och träffa er en stund. Kraaaam 💙💙💙

Svar: Haha ibland så kommer vi ur träningskläderna. Dock sällsynt 😂
Malin Marmbrandt

skriven
#2: Angelica Wåhlin

Men så fina bilder!

Svar: Tack snälla 💖
Malin Marmbrandt

skriven

Kommentera inlägget här :