Juni - andra halvan

(null)
Den 15:e juni hade min faster 70-års kalas utanför Grillby. Jag lyckades bara ta två bilder på hela kvällen haha, men dom var ju fina iaf 😊 Lilla Hugo, farmor och Fredrik ❤️ Det var iaf jättekul att träffa släkten igen. Supertrevlig fest med god mat, musiktävling och linedance 👍🏼😁 
(null)
Sötnosen var på gott humör!

Ett par dagar senare, den 18/6 tävlade jag i Sollentuna GP i tresteg. Den här gången stämde det mesta förutom plankträffarna 🙈 Flera långa hopp men tyvärr var tån uppe och nosade på plastelinan 😭 Men snart så! Jag fick med mig 13,19 iaf (i motvind 😊) och jag vet att jag har betydligt längre hopp i mig om allt stämmer.  (null)
Foto: Deca text och bild.

Sedan var det dags för midsommar och årets midsommarfirande blev på Stora Askerön utanför Stenungsund. Det var Maria som bjöd in till midsommarfest, och vilken fest det blev!! 🎉 Fantastiskt sällskap, god mat, trubadur och dansgolv natten lång! En riktig pangfest helt enkelt!! Tusen tack Maria för allt ❤️ Vi var över 50 personer och runt 15 av oss var Manhattan College elever. Så himla kul att ha kontakt med alla gamla Jaspers!  (null)
Maria 😍
(null)
Perfekt med partytält när det är midsommarväder ☀️🌧
(null)
Brännboll! Ingen drog baksidan 👍🏼
(null)
Jag och Justin.
(null)
Flip cup.
(null)

(null)

(null)
Foton: Felix Siljebäck Larsen 
(null)

(null)

(null)
Så vackert!!
(null)
Korvgrillning!
(null)
Siri och hennes lilla Algot kom förbi på midsommardagen!
(null)
Jag tog årets första riktiga dopp i Sverige 👍🏼

Kommentera inlägget här :