Vila och uppstart

Efter säsongen vilade jag fyra dagar (kände mig inte så sliten så jag behövde inte mer). 
Jag körde igång med grundträningen för två veckor sedan och jag har haft brutal träningsvärk haha! Nu börjar det dock lossna 😅

Jag älskar grundträningen på våren då man inte börjar om från noll (som på hösten) utan man är en nivå upp och man köttar på rejält, fast lite snabbare 😊 Härliga pass att se fram emot framöver! 
Förutom att träna hårt så har vi ätit endel semlor. Jag ÄLSKAR semlor och min älskade man bakade ett helt gäng 😍 Fruktansvärt goda!
(null)
Snart ska vi på träningsläger och det ska bli superhärligt! Ser verkligen fram emot det ☀️🙌🏼 Det blir först ett läger i Monte Gordo (Portugal), och några veckor senare åker vi till Mallis. 

Idag är det fredag och vi dagen startade med ett slädpass på Bosön. Sedan åkte vi och handlade, åt lunch, bakade bullar och snart börjar skidskytte på tvn. Mysig dag! Ikväll väntar ett styrkepass på Bosön. 

Trevlig helg!

Hejdå inomhussäsongen

Hej,
Long time no see.
Det som har hänt sedan sist är att inomhussäsongen är över. Det är ju en väldigt kort säsong och jag hann aldrig riktigt komma in i den kändes det som. Kroppen och formen kändes bra, men längdhoppandet funkade inte alls tyvärr.. På den korta säsongen hann jag inte bryta det felaktiga mönstret i min hoppning, och därav blev det en ganska blek inomhussäsong för min del med flera frustrerande tävlingar. Jag hoppas att det lossnar till sommaren och att jag hinner få ordning på uthoppet. Men det tror jag löser sig 😁

Tresteg hade jag tänkt att skippa denna säsong då jag inte tränat någon teknik alls och för att tresteget skulle ligga före längden på SM. Men när dom sedan slängde om dagarna i programmet så tog jag med mig trestegsskorna iaf. Det är jag glad att jag gjorde, för tresteget var det som var roligast på hela säsongen. Trots avsaknaden av träning och kort ansats så lyckades jag landa endast 2cm från mitt inomhuspers och jag hade alla hoppen över 13m 😊 Skönt att få avsluta med något kul!  (null)
(null)
(null)
Foto: Deca text och bild.
A tog ett silver i längden efter en jämn match med Michel Torneus, och Montler vann.

Det var ändå några höjdpunkter under säsongen som jag tar med mig i bagaget.
Den roliga tävlingen i Ulsteinvik, Nordenkampen och tresteget på SM. Vi gjorde även en trevlig tävling i Karlstad några dagar efter SM som jag gärna gör om. (null)
Den fantastiska publiken i Ulsteinvik.
(null)
(null)
Landskamp är alltid kul!! 😁
(null)
Tresteg!
(null)
Karlstad!

En sak som var enormt tråkig med denna säsong var att A’s kvalgräns till EM var helt orimligt hög, och endast fem killar i hela Europa klarade kvalgränsen (hjärnsläpp delux på den som satte 7,95m 😂).
Trots att han var 13:e i Europa så fick han inte ens chansen att vara med på EM. 
Men vi kommer igen, starkare och bättre än någonsin 👊🏼💫