Säsongsdebuterna avklarade

Nu har tävlingssäsongen äntligen startat. Jag drog igång lite lätt i söndags då jag hoppade längd på en liten tävling i Sätra. Jag tänkte testa ansatsen lite och känna på att hoppa med full fart. Det gick helt ok. Vädret var inte det bästa och vi tävlade rätt tidigt men jag fick ändå till 6,17m i vindstilla. Jag hoppade bara fyra hopp och avbröt sedan tävlingen för att spara benen till tävlingen i Norge igår. 

Om jag tyckte vädret var sådär i söndags, så var det brutalt dåligt igår haha. 10 grader och regn. Som om inte det var nog så fick vi hoppa  rakt in i den kraftiga motvinden 😂 Mellan -1 till -3 hade jag i mina hopp. Det var otroligt svårhoppat och jag kom aldrig riktigt fram till plankan och jag sprang med mångsteg hela vägen. Kaos haha, men jag gjorde mitt bästa och vi hade rätt kul ändå. Det var ett härligt gäng tjejer som var med och tävlade. Jag kom trea i tävlingen efter en ukrainska och en norska. Resultatet blev 12,50 och kanske inte vad jag hade trott innan att det skulle bli, med tanke på att kroppen kändes rätt så bra😊 Men men, vädret är inget man kan påverka så det är bara att ta nya tag nästa helg! Jag vann en supergod lax och lite cash, så det var nice 😊👍🏼 
A hoppade superbra i det tuffa vädret och motvinden och vann på 7,53 i -2,4. Ni som hoppar/har hoppat i så mycket motvind vet hur svårt det är. När det dessutom är svinkallt så är det ju en ännu bättre prestation. A vann tävlingen, superkul!!  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Idag lagade jag rårakor som vi åt med laxen vi vann 😋 (null)
Nu laddar vi om inför nästa tävling som blir Bauhausgalan nästa torsdag. Då hoppar vi båda längdhopp. Jag hoppar i förtävlingen och A hoppar i ett mycket högklassigt startfält i huvudtävlingen. Det ska superspännande att kolla på hans tävling efter min egen 😁 (null)